Επιστροφή στις νίκες για Παναθηναϊκό πριν το ματς με τον Άρη – Η βαθμολογία

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα γκολ και τα θετικά αποτελέσματα μετά από ενάμιση μήνα, κέρδισε με 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης, πριν το ματς με τον Άρη, ενώ ο Δώνης έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η αθηναϊκή ομάδα, πριν τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, πέτυχε γκολ μετά από τις 16 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι με τον Αστέρα που ήταν και η τελευταία του νίκη και παράλληλα έφτασε και σε εκτός έδρας τρίποντο ξανά μετά από δυο μήνες και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα ο Δώνης έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής έως τώρα ενώ το ντεμπούτο τους στην Super League πραγματοποίησαν οι Αποστολάκης και Αρμενάκας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης πέτυχε τρία γκολ με τρεις διαφορετικούς σκόρερ, Χατζηθεοδωρίδη, Καμπετσή και Μακέντα που επέστρεψε στα γκολ.

Από την άλλη η ομάδα της Ριζούπολης που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 54′ λόγω της αποβολής του Μπεντινέλι δεν κατάφερε να απειλήσει τους πράσινους ουσιαστικά παρά μόνο να βάλει το γκολ της τιμής με τον Βαφέα.

Γήπεδο: “Γεώργιος Καμάρας”

Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων), Σταύρος Σίπκας (Σάμου)

4ος: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρώτιας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λευτέρης Βελέντζας): Αστράς, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Ναδάλες, Κοντοές (57′ Ντούρσο), Γκίνο (80′ Ρώσση), Μπεντινέλι, Γαρουφαλιάς (62′ Ελ Χέλβε), Βάρκας, Αγρόδημος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Αποστολάκης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Στάικος (85′ Χατζηγιοβάνης), Χατζηθεοδωρίδης (76′ Αρμενάκας), Καμπετσής (83′ Εμμανουηλίδης), Μακέντα.

Γκολ: 73′ Βαφέας/19′ Χατζηθεοδωρίδης, 49′ Καμπετσής, 79′ Μακέντα

Κίτρινες: 28′ Μπεντινέλι, 75′ Αγροδήμος/72′ Αποστολάκης, 75′ Κουρμπέλης

Κόκκινες: 54′ Μπεντινέλι

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

To Top