Απόλλων Καλαμαριάς – Άρης 0-2 (live)

Με γκολ του Γιαννιώτα (43′) και του Καπετάνου (56′) ο Άρης επικράτησε με 2-0 στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, δείχνοντας καλά στοιχεία. Μέχρι και λίγα λεπτά πριν από την σέντρα, η διεξαγωγή του αγώνα ήταν αμφίβολη λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που έκανε “βαρύ” τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Το PRESSARIS.gr βρέθηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς και σας ενημέρωνει live για τα όσα θα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα…

Θρίλερ με το φιλικό του Άρη (5μ.μ.) στην Καλαμαριά, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης που πέφτει από τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Η διεξαγωγή του αγώνα πέρασε από χίλια… κύματα και ενώ αρχικά αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, ο Θεσσαλονικιός διαιτητής της συνάντησης Άγγελος Αγγελάκης αποφάσισε να γίνει η σέντρα! Το φιλικό παιχνίδι είχε δηλωθεί επίσημα και θα πρέπει να συνταχθεί φύλλο αγώνα από τον ορισμένο διαιτητή Θεσσαλονίκης.

– Μέχρι τις 3.30μ.μ. οι άνθρωποι της Καλαμαριάς διαβεβαίωναν ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά, ενώ την ίδια ενημέρωση είχε και η αποστολή του Άρη. Στο γήπεδο ήταν μόνο μερικοί αστυνομικοί…

– Στις 4 το απόγευμα και ενώ η αποστολή των κίτρινων ήταν κανονικά στο γήπεδο, έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει εξαιτίας της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης. Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων παρέμειναν στα αποδυτήρια, περιμένοντας τον διαιτητή.

-Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του Απόλλωνα απέσυραν τους πάγκους από τον αγωνιστικό χώρο στις 4.15μ.μ.

-Στις 4.30 μ.μ. ο διαιτητής Θεσσαλονίκης (Γ’ εθνικής) Άγγελος Αγγελάκης αποφάσισε ότι δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής και από τη στιγμή που το φιλικό έχει δηλωθεί επίσημα και θα συνταχθεί φύλλο αγώνα, θα πρέπει να γίνει κανονικά, όπως και έγινε…

– Στις 4.45μ.μ. στο γήπεδο έχουν βγει μόνο οι παίκτες της Καλαμαριάς και οι τερματοφύλακες του Άρη Βελλίδης, Διούδης.

-Περίπου 50 φίλαθλοι είναι στις κερκίδες, ενώ αυτήν την ώρα πέφτει ψιλη βροχή.

– Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει το παιχνίδι τελικά. Λίγο πριν τις 5μ.μ. βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση.

-Ο Σάκης Τσιώλης θα ξεκινήσει με τους: Βελλίδη, Νέτο, Αγτζίδη, Παπαζαχαρία, Ντίκο, Κατίδη, Καπετάνο, Πρίττα, Γιαννιώτα, Καστίγιο και Τσέζαρεκ. Στον πάγκο είναι οι Διούδης, Παπαστεριανός, Μίσελ, Τόχα, Φατί Λαζαρίδης, Αγγελούδης, Γιάκομπ, Βράνιες.

– Οι ενδεκάδες με τις οποίες θα ξεκινήσουν οι δυο ομάδες το φιλικό είναι:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Μπαντής, Σακκάς, Λιόνης, Καραντασιάδης, Σάλιβαν, Μπιτέλης, Παντελιάδης, Καραπατσακίδης, Μωυσιάδης, Δερμιτζόγλου, Λεπτοκαρύδης.
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Νέτο, Πρίττας, Κατίδης, Καπετάνος, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Αγτζίδης.

– Αρχηγός για τον Άρη ο Σάκης Πρίττας, για την Καλαμαριά ο Καραπατσακίδης.

5.15μ.μ. Το παιχνίδι ξεκίνησε!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
– 10′
Αναγνωριστικό παιχνίδι σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και από τις δυο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο.

– 12′ Κόρνερ του Άρη με τον Κατίδη, ο Καστίγιο με προσποίηση ξέφυγε από τρεις παίκτες και έπιασε το σουτ. Στην πορεία της μπάλας ο Ντίκο έκανε το τακουνάκι, η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

-19′ Κεφαλιά του Τσέζαρεκ άουτ από σέντρα του Γιαννιώτα.

– 20′ Μεγάλη ευκαίρια για τον Άρη με τον Καπετάνο, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Καλαμαριάς από πάσα του Τσέζαρεκ, αλλά “νικήθηκε” στο τετ α τετ από τον Μπαντή.

– 30′ Καλύτερος ο Άρης σε αυτό το πρώτο ημίωρο, παίζει την Καλαμαριά στο μισό γήπεδο, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και με τον Καστίγιο ως κύριο εκφραστή, προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Μπροστά από τα στόπερ παίζει “σκούπα” ο Πρίττας, ενώ Καπετάνος και Κατίδης στο χώρο του κέντρου σε δημιουργικό ρόλο, ενώ στις πτέρυγες είναι οι Καστίγιο, Γιαννιώτας, με προωθημένο τον Τσέζαρεκ.

– 35‘ Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, εξαιτίας και του άσχημο αγωνιστικού τερέν και της βροχής που συνεχίζει να πέφτει δυνατά. Ευχάριστη η νότα η διάθεση που δείχνουν οι Γιαννιώτας και Αγτζίδης, οι οποίοι κάνουν πολύ δουλειά στην αριστερή πτέρυγα των κίτρινων.

– 38‘ Δυο συνεχόμενα κόρνερ για τον Άρη πέρασαν ανεκμετάλλευτα…

– 43′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ Μέσα από την περιοχή ο Γιαννιώτας ανοίγει… λογαριασμό για τον Άρη. Ο Καστίγιο έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιαννιώτα και αυτός με το αριστερό έγραψε το 0-1.

-45′ Νέα ευκαιρία για γκολ από τον Γιαννιώτα, αλλά η κεφαλιά του βγήκε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο…

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′ Ο Σάκης Τσιώλης έκανε στο ημίχρονο τις εξής αλλαγές: 46′ Βράνιες αντί Πρίττα, Φατί αντί Γιαννιώτα, Αγγελούδης αντί Καστίγιο, Τόχα αντί Τσέζαρεκ, Μίσελ αντί Αγτζίδη, Παπαστεριανός αντί Παπαζαχαρία, Λαζαρίδης αντί Κατίδη. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Νέτο.

49′ Καλή ευκαιρία για την Καλαμαριά, όταν ο Λεπτοκαρύδης έπιασε το σουτ και ο Βελλίδης έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

50′ Η βροχή έχει σταματήσει στην Καλαμαριά.

52′ Σουτ του Παντελιάδη έδιωξε για μια ακόμη φορά ο Βελλίδης.

56′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ Με ωραία προσωπική προσπάθεια ο Καπετάνος, μετά από πάσα του Νέτο, με ωραίο εξωτερικό φάλτσο πλάσαρε στη γωνιά του Μπαντή και έκανε το 0-2 μέσα από την περιοχή.

57′ Διπλή αλλαγή για την Καλαμαριά: μπήκαν οι Χατζί και Πλατάκης αντί Δερμιτζόγλου και Μωυσιάδης.

65′ Πολλές οι εσωτερικές από τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος το γύρισε το 4-4-2 με βασικό επιθετικό τον Αγγελούδη, ο οποίος πλαισιώνεται είτε από τον Καπετάνο, είτε από τον Φατί.

66′ Σέντρα Φατί, εντυπωσιακή κεφαλιά του Καπετάνου από το ύψος του πέναλτι άουτ.

69′ Ο Διούδης μπαίνει στο παιχνίδι, αντί του Βελλίδη.

71′ Σουτ του Καπετάνου από πλάγια αριστερά, η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

72′ Τρεις αλλαγές για την Καλαμαριά: μπαίνουν Ευθυμιάδης, Μπέντζιος, Λουιζίδης αντί των Λεπτοκαρύδη, Μπιτέλη, Σάλιβαν.

75′ Θετική παρουσία του Βράνιες, ο οποίος προτιμάει να παίξει απλά και την μπάλα με την μια.

76′ “Σκαφτό” πλασέ του Λιόνη, πάνω από τα δοκάρια του Άρη.

81′ Αλλαγή στην Καλαμαριά: ο Καϊάφας αντί του Παντελιάδη.

82′ Στα τελευταία λεπτά ο Τσιώλης χρησιμοποιεί τον Παπαστεριανό σε ρόλο δεξιού χαφ. Μια από τις πολλές εσωτερικές αλλαγές των κίτρινων στο παιχνίδι.

90′ Συμπληρώθηκαν τα 90′ και παίζονται οι καθυστερήσεις.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

To Top