Την Δευτέρα “τελειώνει” η ρύθμιση στην εφορία!

Ούτε τα μεταγραφικά, ούτε η παραμονή ή όχι του Ντάριλ Γουότκινς δεν απασχολούν τους ανθρώπους του Άρη. Μόνο ένα θέμα υπάρχει για τη διοίκηση. Να τελειώσει οριστικά το η ρύθμιση του χρέους προς την εφορία. Αυτό θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, όταν και θα βρεθούν οι κ.κ. Τζεβελέκης και Δαμιανίδης στην εφορία για να πληρωθεί το ποσό των 350.000 ευρώ.

Ο μεγάλος “βραχνάς” του καλοκαιριού θα… κοπεί τη Δευτέρα. Ο Θανάσης Τζεβελέκης θα πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της προκαταβολής προς την εφορία, το υπόλοιπο θα καλυφθεί από τα στελέχη της ΓΕΝΕΣΙΣ (Παπαϊωάννου, Αντωνιάδης) και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία διαπραγμάτευσης για τον ορισμό των μηνιαίων δόσεων. Υπάρχει μια σχετική ελαστικότητα στην εφορία για τον αριθμό των δόσεων, αφού βέβαια θα έχει καταβληθεί ένα σημαντικό ποσό ως προκαταβολή.

Είναι σημαντικό ότι το θέμα τελειώνει οριστικά την Δευτέρα, γιατί οι κ.κ. Τζεβελέκης και Δαμιανίδης έχουν κληθεί στον ανακριτή, αφού αν δεν πληρωθεί η εφορία, τότε θεωρείται κακούργημα και μπαίνουν σε (ποινικές) περιπέτειες οι εμπλεκόμενοι. Τέτοιο ζήτημα δεν πρόκειται αν υπάρξει. Ο κ. Τζεβελέκης θα καταβάλλει το ποσό των 350.000 ευρώ και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα ξεκινήσει σταδιακά η διαπραγμάτευση της ΚΑΕ με παίκτες και προπονητές από τις περασμένες χρονιές που έχουν λαμβάνειν, ώστε να όλες οι οφειλές να μπουν σε διακανονισμό.

To Top