ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Λεμεσού: Παίζει τα… ρέστα του για Χιμένεθ, ακολουθεί ο Παντελίδης

Κυπριακά ΜΜΕ θέλουν τον Σάββα Παντελίδη υποψήφιο νέο προπονητή του Απόλλωνα Λεμεσού, εφόσον οι Κύπριοι εισπράξουν οριστικά το “όχι” του Μανόλο Χιμένεθ, που είναι ο νο1 στόχος τους!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

“Οι επαφές για την εξεύρεση προπονητή συνεχίζονται στον Απόλλωνα και τα ονόματα των υποψηφίων διαδέχονται το ένα το άλλο. Δέλλας, Παντελίδης, Ουζουνίδης, Χιμένεθ «παρελαύνουν» τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα. Με τον τελευταίο υπάρχει οικονομική διαφορά, όμως η διοίκηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον πείσει να πει το «ναι».

Είναι ξεκάθαρο πως χωρίς βιασύνη ψάχνουν για τον ιδανικό «καπετάνιο», ο οποίος θα συνεχίσει το έργο του Σωφρόνη Αυγουστή, με την ελπίδα πως φέτος θα κόψει πρώτος το νήμα του πρωταθλητή. Γιατί, ο τελευταίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Απόλλωνα”, αναφέρει to (goal.philenews.com), ενώ ένα ακόμα (politis.com.cy) τονίζει:

“Ένα γνώριμο όνομα, που γράφτηκε μεν αλλά ελάχιστοι το έλαβαν σοβαρά υπόψη, έχει πάρει σαφές προβάδισμα στην κούρσα διαδοχής του Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

Ο λόγος για το Σάββα Παντελίδη, ο οποίος μετά τη χθεσινή ήττα του Άρη από το Βόλο θεωρεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να συνεχίσει με άλλον τεχνικό στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό και υπέβαλλε την παραίτησή του.

Το όνομα του Ελλαδίτη τεχνικού, εξ όσων φαίνεται, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του συλλόγου της Λεμεσού και η παραίτησή του έχει φουντώσει τα σενάρια που τον θέλουν να έρχεται άμεσα στην Κύπρο για να αναλάβει τις τύχες των γαλάζιων”.

 

 

To Top