ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι λιγοστές επιλογές από την Ελλάδα για προπονητή και το εξωτερικό…

Σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη βρίσκεται ο Άρης από χθες, όταν κι έγινε δεκτή η παραίτηση του Έλληνα κόουτς από τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου σε συνεργασία με τον Άγγελο Χαριστέα, αναζητούν τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και θα την βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα που έχει βρεθεί, μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Οι επιλογές από την Ελλάδα είναι ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και λίγο πολύ τα ονόματα των υποψηφίων έχουν γραφτεί… δεξιά κι αριστερά. Και η αλήθεια είναι πως δύσκολα να κάνουν το… γκελ στον κόσμο, καθώς σε προπονητή γνώστη της… ελληνικής πραγματικότητας, είχε στραφεί ο Άρης, επιλέγοντας τον Σάββα Παντελίδη μετά το “διαζύγιο” με τον Πάκο Ερέρα.

Όσον αφορά το εξωτερικό, εκεί οι επιλογές είναι περισσότερες με τους ιθύνοντες του Άρη να φιλτράρουν τις αγορές, στεκόμενοι κυρίως στους προπονητές που γνωρίζει ο Άγγελος Χαριστέας από την ευρωπαϊκή του καριέρα σε Ολλανδία και Γερμανία.

Το σίγουρο είναι πως τα επόμενα 24ωρα, όχι μόνο θα έχει βρεθεί ο “εκλεκτός”, αλλά θα έχει έρθει και στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να είναι κανονικά στον πάγκο του Άρη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 15 Σεπτεμβρίου, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

To Top