ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων: “Οδύσσεια” για Κιτόκο, χωρίς προβλήματα ο Παράσχος, τεστ Covid στους παίκτες

“Οδύσσεια” για Κιτόκο, χωρίς προβλήματα ο Παράσχος, τεστ Covid στους παίκτες του Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με τον Άρη στους Ζωσιμάδες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του a-sports.gr: “Θα το θυμάται για τα καλά το ταξίδι του για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης ο Ρίτσι Κιτόκο, που αποτελεί την ύστατη μεταγραφική κίνηση της ιστορικής ομάδας.

Ο 32χρονος μέσος έζησε μια… Οδύσσεια τις τελευταίες ημέρες. Κι αυτό διότι αρχικά εξαιτίας ενός μπερδέματος με την αρχική αεροπορική εταιρεία δεν του επετράπη να μπει στην πτήση επειδή είχε παρέλθει το χρονικό περιθώριο των 72 ωρών από το τελευταίο τεστ κορωνοϊού. Έτσι υποχρεώθηκε να κάνει νέο και να «χάσει» άλλη μια ημέρα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα (ήταν φυσικά αρνητικός στον Covid-19). Αυτή η καθυστέρηση, ωστόσο, υποχρέωσε τον Βέλγο χαφ να αναγκαστεί να αλλάξει εταιρεία για να πέσει με συνέπεια να χρειαστεί από τις Βρυξέλλες να μεταβεί με ανταπόκριση στο Μόναχο και εν συνεχεία να πάρει το δρόμο για την Αθήνα. Διπλά άτυχος ο Κιτόκο, όμως, έπεσε πάνω σε απεργίες με συνέπεια να αναγκαστεί να μείνει επί 8 ώρες στο αεροδρόμιο της Γερμανίας, αφού η εν τέλει η πτήση για το «Ελ Βενιζέλος» φτάνει το πρωί της Παρασκευής (16/10).

Μόλις φτάσει στην Αθήνα ο έμπειρος άσος, ο οποίος την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε στη Β’ Ισπανίας με την Ρασίνγκ Σανταντέρ και γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης παλιότερα (2014-16) περνά από εργομετρικά, προκειμένου να ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιο του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ως ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, στα αμιγώς αγωνιστικά του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας ματς με τον Άρη, που θα διεξαχθεί στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων, ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Και το επιπλέον καλό είναι ότι όλα τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ ήταν αρνητικά (τα αποτελέσματα βγήκαν την Πέμπτη).

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπόνηση στην Παιανία το πρωί της Παρασκευής και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή των «κυανόλευκων», που θα μεταβεί με το πούλμαν της ΠΑΕ στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, όπου και είναι προγραμματισμένο να διανυχτερεύσει την παραμονή του ματς με τους Θεσσαλονικείς”.

To Top