ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ροδόπουλος: «Από τα καλύτερα τεχνικά επιτελεία ο Άρης, μακάρι ο Γκάλης να βρεθεί κοντά στην ΕΟΚ»

Ένας από τους σπουδαιότερους δασκάλους του ελληνικού μπάσκετ, ο Θόδωρος Ροδόπουλος, μίλησε  για την κατάσταση στην Α1 και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για τις εκλογές της ΕΟΚ και το όνομα του Νίκου Γκάλη: «Μακάρι ο Νίκος Γκάλης να βρεθεί κοντά, έστω και σαν παρουσία στο συμβούλιο. Θα βοηθήσει πάρα πολύ το μπάσκετ, αν και πιστεύω πως δε θα το κάνει γιατί δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες. Μακάρι να ασχοληθεί με οποιονδήποτε τρόπο γιατί το δικαιούται και γιατί το ελληνικό μπάσκετ τον χρειάζεται».

Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν: «Κανείς δε θα αλλάξει τίποτα και όποιος λέει θα κάνει αλλαγές είναι σαν τους… πολιτικάντηδες, που υπόσχονται και λένε αλλά στο τέλος κάνουν άλλα αντί άλλων. Πιστεύω θα γίνουν τα ίδια όμως με διαφορετική μορφή. Και ο Βασιλακόπουλος αλλιώς ξεκίνησε και στη συνέχεια άλλαξε όταν… καβάλησε το άλογο. Φοβάμαι ότι έτσι θα γίνει, αλλά εύχομαι να μη γίνει.

Για τον Άρη και τον Καμπερίδη: «Ο Καμπερίδης είναι πολύ καλός και ικανός προπονητής και έχει σημαντική βοήθεια από τον Δημήτρη Νικολαΐδη, που ξέρει πολύ καλά το μπάσκετ. Ίσως είναι από τα καλύτερα τεχνικά επιτελεία στην Α1. Το θέμα είναι να βελτιωθεί λίγο ακόμα το υλικό έτσι ώστε η δουλειά να είναι πιο αποτελεσματική. Πιστεύω πάντως πως ο Άρης θα είναι καλύτερος από πέρσι».

Για τη Θεσσαλονίκη: «Είναι δύσκολες εποχές για το μπάσκετ της πόλης μας. Και δεν το λέω μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για τις δομές που δεν υπάρχουν για να συνεχιστεί μια κατάσταση».

To Top