ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απόλλων Σμύρνης: Το προφίλ του ουραγού της βαθμολογίας

Ο Απόλλων Σμύρνης, σημερινός αντίπαλος του Άρη, είναι η ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μόλις ένα βαθμό σε εννιά αγωνιστικές έχει η ομάδα της πρωτεύουσας, και μάλιστα τον πήρε μόλις την περασμένη αγωνιστική με το 0-0 που απέσπασε στο “Γεντί Κουλέ” με τον ΟΦΗ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δεχθεί μετά το Άρης-Αστέρας Τρίπολης 2-0, οκτώ τέρματα, «κατεδαφίζοντας» ότι είχαν χτίσει στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, όπου είχαν δεχθεί μόλις ένα γκολ! Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχει σκοράρει μόλις… μία φορά φέτος.

Ο Τόλης Τερζής ζήτησε χθες από τους παίκτες του προσήλωσε στο αγωνιστικό πλάνο κι ένα γρήγορο γκολ, για να αποτινάξουν το άγχος του αποτελέσματος. Απέναντι σε μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Έχει δεχθεί συνολικά 13 γκολ σε εννέα αγώνες, το σύνολο του Γιάννη Μαντζουράκη και ο Άρης έχει μία «χρυσή» ευκαιρία να επιστρέψει στα «τρίποντα», συνδυάζοντας αποτέλεσμα και εμφάνιση.

Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους: Βάσιτς, Χουάντερσον, Λούκιτς, Ουριουέλα, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Κύργια, Γκίνο, Μάντζιο, Στάθη, Ναδάλες, Μπεντινέλι, Κονέ, Σικαμπάλα, Πέδρο, Ντ’ Ούρσο, Ακόστα, Ελ Χέλβε, Τριάδη.

To Top