ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Νίκη για να έρθουν ξανά τα χαμόγελα στην ομάδα”

Ο Τόλης Τερζής, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τις τέσσερις σερί ήττες αλλά και την ψυχολογία των “κιτρινόμαυρων”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

“Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στο τι πρέπει να κάνουμε. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, ώστε να μπορέσουμε να πάμε την Δευτέρα στην Αθήνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όσον αφορά τον καινούριο προπονητή, είναι ένα θέμα που το χειρίζεται καθαρά η διοίκηση, δεν μπορώ να πω εγώ κάτι πάνω σε αυτό. Εμάς το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Δευτέρας”.

Για τις τέσσερις σερί ήττες, που έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας: “Σίγουρα τα παιδιά δεν είναι καλά ψυχολογικά, αλλά από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίες και πρέπει ν’ αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας θα πάρουμε τη νίκη και θα ξαναέρθουν τα χαμόγελα στην ομάδα”.

Αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα: “Μπορούμε να κάνουμε κατά το παιχνίδι αυτό, τον αντίπαλο που έχουμε ν’ αντιμετωπίζουμε, την καλύτερη επιλογή και ενδεχομένως να γίνουν και αρκετές αλλαγές”.

Για τον Απόλλωνα, με τον Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο του: “Μετά την αλλαγή προπονητή, ο Απόλλων δείχνει πολύ βελτιωμένο πρόσωπο, δουλεύει πολύ καλύτερα στην άμυνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την λειτουργία τους και είμαστε 100% στο πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε”.

To Top