Δικαίωση για τη νέα ΠΑΕ Λάρισα, παίζει σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Η ένσταση του Ολυμπιακού Βόλου κατά της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με αποτέλεσμα να ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την νέα ΠΑΕ Λάρισα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Φούμτπολ Λιγκ αλλά και του κυπέλλου.

Παράλληλα, απορρίφθηκε και η παρέμβαση των πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας, Αμπάρη και Αραμπατζή που κινήθηκαν κατατέθοντας μήνυση προς το Υπουργείο Ανάπτυξης με στόχο να  “μπλοκάρουν” τη διαδικασία συμμετοχής στη Φούμτπολ Λιγκ της ομάδας, καθώς δεν ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση της στη Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής εφέσεων:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 67/27-8-2014 απόφασή της: 1) Κηρύσσει απαράδεκτη τη συζήτηση της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κατά της «ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1964» λόγω μη κλητεύσεώς της.

2) Απορρίπτει την παρέμβαση των Γ. ΑΜΠΑΡΗ, ΝΙΚ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ και ΙΩΑΝ. ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ως απαράδεκτη ως προς τους λοιπούς διαδίκους (α΄και γ΄εφεσιβλήτων).

3) Απορρίπτει την έφεση κατά α) της ΕΠΟ και της από 18-8-2014 απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και β)της «ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964».

To Top