Τόμας: «Το γεμάτο Nick Galis Hall είναι… έκτος παίκτης!»

Ο Τόρεϊ Τόμας ανυπομονεί για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, που ονομάζεται Άρης. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ για τη νέα ομάδα του και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο.

Η συνέντευξη: “Με πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία, από το 2007 οπότε και αποφοίτησε από το κολέγιο του Χόλι Κρος, ο Τόρεϊ Τόμας θα βιώσει την πρώτη του εν Ελλάδι εμπειρία με τη φανέλα του ΑΡΗ. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ είναι ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, κάτι που έχει δείξει και μέσω των αναρτήσεών του στα social media. Δείχνει, δε, να γνωρίζει ήδη αρκετά τόσο για τον ΑΡΗ, όσο και για τη Θεσσαλονίκη, το «σπίτι» του για την επόμενη σεζόν.

«Είναι απίστευτη εμπειρία για μένα η έλευσή μου στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μία υπέροχη χώρα, για την οποία έμαθα πολλά και σε μία εξαιρετική πόλη όπως η Θεσσαλονίκη. Ο ΑΡΗΣ έχει μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους και ανυπομονώ να έρθω και να τον ενισχύσω», λέει, μιλώντας στο arisbc.gr.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΑΡΗ;

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Πιστεύω ότι το ζητούμενο είναι να μπούμε στα πλέι οφ και από κει και πέρα να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Υπάρχουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Μετά απ’ αυτούς, όλα είναι ρευστά Οπότε, η είσοδος στα πλέι οφ είναι απαραίτητη ώστε να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε στη συνέχεια».

Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από σένα;

«Είμαι παίκτης – ηγέτης. Θα παίξω για την ομάδα, θα παλεύω για την κάθε κατοχή, έχω μάθει να παίζω σκληρά και δυνατά. Θα κάνω ό,τι πρέπει και ό,τι μου πει ο κόουτς για να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του».

Τι σου είπε ο κόουτς;

«Θέλει να κάνω τα πάντα που μπορώ στο παρκέ. Να οργανώσω, ως ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας, να σκοράρω όποτε είναι απαραίτητο, να παίξω άμυνα. Είμαι ολ αράουντ παίκτης και θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού της ομάδας».

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο;

«Είδα τα βίντεο με τους φιλάθλους του ΑΡΗ και εντυπωσιάστηκα. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι… ηλεκτρική και μπορεί το παρακάτω να λέγεται συχνά, όμως σ’ αυτήν την περίπτωση ταιριάζει απόλυτα: Αν είναι μαζικά στο πλευρό μας, θα παίζουμε με παίκτη παραπάνω! Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες που έχουν για την ομάδα».

To Top