Απόλυτο φαβορί με Γκόμελ ο Άρης

Η κλήρωση του Άρη στα προκριματικά του Conference League είναι θεωρητικά εύκολη, όσο και αν απογοητεύσεις προηγούμενων ετών αποδεικνύουν ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Από τη στιγμή που βγήκαν, ωστόσο, τα μπαλάκια από την κληρωτίδα της UEFA, ήταν προφανές πως ο Άρης είναι το φαβορί κόντρα στην Γκόμελ από τη Λευκορωσία. Οι αποδόσεις στο στοίχημα το δείχνουν ξεκάθαρα, αφού η πρόκριση των Κιτρινόμαυρων προσφέρεται κάτω του 1.15, ενώ εκείνη των Λευκορώσων στο 5.75.

Εξίσου ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Άρης και στο πρώτο ματς, το οποίο θα δώσει μόνο θεωρητικά εκτός έδρας, αφού οι Λευκορώσοι ζητούν να δώσουν και τα δύο ματς στη Θεσσαλονίκη. Λόγω κυρώσεων της UEFA για τη συμμετοχή της Λευκορωσίας στην εισβολή κατά της Ουκρανίας, η Γκόμελ (τέταρτη στο περσινό εγχώριο πρωτάθλημα) θα κληθεί να δώσει τους ευρωπαϊκούς της αγώνες μακριά από το σπίτι της και τουλάχιστον αν παίξει στην Ελλάδα θα έχει να λαμβάνει έσοδα από τα εισιτήρια.

Στο παιχνίδι της 21ης Ιουλίου, τα προγνωστικα είναι ξεκάθαρα με το μέρος του Άρη. Η απόδοση νίκης στο ουδέτερο γήπεδο είναι στο 1.60, ενώ εκείνη της Γκόμελ στο 525. Στο 3.80 η ισοπαλία.

To Top