ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκινάει η νέα σεζόν για τον Άρη γεμάτη προκλήσεις, επιστροφή στο γήπεδο μετά από 30 μέρες!

Ξεκινάει η νέα σεζόν για τον Άρη, επιστροφή στο γήπεδο μετά από 30 μέρες! Τα κεφάλια μέσα…

Επιστροφή στο γήπεδο και ώρα για δουλειά για την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη μετά τις διακοπές… Μετά από 30 μέρες χαλάρωσης και αποφόρτισης, οι ποδοσφαιριστές του Άρη σήμερα έχουν το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν (2022-23). Κι όπως σημείωσε χθες η ΠΑΕ: “Μια καινούργια σεζόν, λοιπόν, ξεκινάει γεμάτη νέες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη…”.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η πρώτη προπόνηση της προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, η οποία δεν θα είναι ανοιχτή στον κόσμο, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συνεχίζουν -κατά γκρουπ- τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η δουλειά δεν θα σταματήσει το Σαββατοκύριακο. Τόσο σήμερα, όσο το Σάββατο και την Κυριακή οι προπονήσεις θα είναι πρωινές, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα (20/06) οι προπονήσεις θα γίνονται πρωί και απόγευμα και πάλι στο Νέο Ρύσιο.

Άδεια στους διεθνείς

Στους διεθνείς Αμπουμπακάρ Καμαρά, Γιακούμπ Μπραμπέτς και Λουίς Πάλμα έχει δοθεί επιπλέον άδεια, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες επιπλέον ανάσες.

Η προετοιμασία στην Αυστρία

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 28 Ιουνίου η κιτρινόμαυρη ομάδα θα μεταβεί στο Σοχάου της Αυστρίας, όπου μέχρι τις 8 Ιουλίου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

To Top