ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Απόντες”… μετοχικό κεφάλαιο, Άραβας και Καλαϊτζίδης

Μετά από διαδικασία εννιά ωρών, όσο κράτησε η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη, το χρίσμα για το ποδοσφαιρικό τμήμα δόθηκε στον Άλεξ Κάλας. Εάν ο Άρης είναι στη Γ΄εθνική αυτός θα έχει το “πάνω χέρι”. Διαφορετικά θα “μιλήσει” το χρήμα…

Αξίζει να σημειωθούν κάποιες σημαντικές παράμετροι:

1. Ενώ μίλησαν όλοι μετά βεβαιότητας για την άνοδο του Άρη στη Football League και τη σύσταση νέας ΠΑΕ, δεν τέθηκε, όπως ανέφερε ρητά το… αμφισβητούμενο μνημόνιο, αλλά κυρίως η λογική, το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο επί της ουσίας θα καθορίσει ποιος θα είναι το “αφεντικό” την επόμενη μέρα, βάσει των χρημάτων που θα καταβάλει.

2. Δεν εκπροσωπήθηκε στη γενική συνέλευση ο  Αραβας επιχειρηματίας, παρά τα περί αντιθέτου αναφερόμενα, ο εκπρόσωπός του (Κώστας Παπακωνσταντίνου) δεν ήταν παρών, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του, με βάσει τα όσα διαμηνύθηκαν στον Ερασιτέχνη.

3. Απών ήταν και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, για τον οποίο εκτοξεύτηκαν αρκετές βολές, τόσο για τον προπονητικό ρόλο, όσο και για την λειτουργία του στην ομάδα, με πιο χαρακτηριστικές τις αναφορές περί διχαστικών συμπεριφορών.

To Top