ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επικυρώνει την βαθμολογία η Football League, αποφασίζει οριστικά η ΕΠΟ για τα κενά

Έπρεπε να περάσει παραπάνω από ένας μήνας από τη λήξη του πρωταθλήματος της Football League για να φτάσουμε και στην επικύρωση της βαθμολογίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Οι δικαστικές εκκρεμότητες ξεπεράστηκαν με τον Άρη να αναμένει την απάντηση της ΕΠΟ αναφορικά με τον τρόπο που θα καλυφθούν τα κενά που ενδεχομένως υπάρξουν, καθώς σίγουρος θεωρείται ο οικειοθελώς υποβιβασμός των ΟΦΗ και Νίκη Βόλου.

Όπως τόνισε και στη χθεσινή συνέλευση, ο Χρήστος Γρόλλιος: “Οταν προκύψουν κενά, τότε η Β’Εθνική θα θέσει το ερώτημα στην ΕΠΟ, η οποία μας διεμήνυσε ότι θα τηρηθούν οι διατάξεις. Αυτά που αποφασίστηκαν, είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και όχι για τον Άρη. Και να αρνηθεί, θα προσφύγουμε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και θα δικαιωθούμε εκεί. Αυτά είναι τα δεδομένα. Αρα είναι δρομολογημένο τι θα γίνει όσον αφορά την Φούτμπολ Λιγκ”.

Σύμφωνα με το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο της Football League και την άτυπη απόφαση των μελών, αποφασίστηκε να δοθεί μία διορία τριών μόλις ημερών για τις δηλώσεις συμμετοχών, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης θα γνωρίζει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τον αριθμό των κενών που θα υπάρξουν.

To Top