ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απόφαση με την πλάτη στον τοίχο! Κρίσιμη γενική συνέλευση: Καρυπίδης ή ομάδα επιχειρηματιών για το τιμόνι του Άρη

Ακόμη μια κρίσιμη γενική συνέλευση με τον Άρη να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας μπει για τα καλά στον Σεπτέμβριο! Δυο «μονομάχοι» διεκδικούν το τιμόνι του ποδοσφαιρικού Άρη στη Γ΄εθνική!

Μετά την αποχώρηση της οικογένειας Καλαϊτζίδη από το διοικητικό κάδρο, την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» θα διεκδικήσουν τόσο ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροιας Θόδωρος Καρυπίδης, όσο και ομάδα επιχειρηματιών στην οποία συμμετέχουν ο Νίκος Αρβανιτίδης (γιος του πρώην μεγαλομετόχου της ομάδας της Ημαθίας, Γιώργου Αρβανιτίδη!) και ο Μπάμπης Τσοχανταρίδης.

Το ραντεβού όλων είναι για απόψε στις 19:00, στο ξενοδοχείο Νεφέλη, εκεί όπου θα διεξαχθεί η (νέα) γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη. Τα μέλη των «κιτρινόμαυρων» θα ακούσουν τις θέσεις των δυο πλευρών και θα κληθούν να αποφασίσουν για τον «εκλεκτό» που θα οδηγήσει την ομάδα με στόχο την επιστροφή μέσα σε δυο χρόνια στη Σούπερ λίγκα.

Βάσει της διαδικασίας: “οι ενδιαφερόμενοι για την ανάληψη του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ ΑΡΗΣ, να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στη γραμματεία του συλλόγου, ως τις 14:00 τη Δευτέρα 7/9”.

Όπως έχει ανακοινώσει ο ΑΣ Άρης: “Τα θέματα της Έκτακτης Γ.Σ. θα είναι η ανάθεση του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος και έγκριση του πλαισίου συνεργασίας με τον νέο υπεύθυνο, που θα προκύψει από τη Γ.Σ”.

To Top