ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης στο PRESSARIS: “Αυτούς θα φέρω στον Άρη…”

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, έχει εκφράσει εδώ και μέρες το ενδιαφέρον του για εμπλοκή στα κοινά του Άρη, ενώ σήμερα θα εκδηλώσει κι επίσημα το ενδιαφέρον του στον Ερασιτέχνη, ώστε να διεκδικήσει με κάθε επισημότητα το βράδυ από τη Γενική Συνέλευση το διοικητικό χρίσμα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο 35χρονος επιχειρηματίας άνοιξε τα χαρτιά του στο PRESSARIS, μιλώντας για το μπάτζετ που είναι διατεθειμένος να διαθέσει και το οποίο δεν έχει… ταβάνι, όπως υποστηρίζει, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει τους παίκτες που θέλει να φέρει στον Άρη, την επομένη της Συνέλευσης, εφόσον φυσικά έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών του ΑΣ.

«Eίναι την τιμή μας που θα μας παραβρεθούμε στη Συνέλευση, να εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας και να παρουσιάσουμε το πλάνο μας για τον Άρη, το οποίο είναι μίνιμουμ για τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν διανοούμαι ότι σε δύο χρόνια η ομάδα δεν θα είναι στη Σούπερ Λιγκ και δεν θα διεκδικεί την έξοδο της στην Ευρώπη”, τόνισε αρχικά ο 35χρονος επιχειρηματίας.

Όσον αφορά του συνεργάτες του, τόνισε: «Στο πλευρό μου θα είναι σίγουρα ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο δικηγόρος μου και αν τα καταφέρει και προλάβει να έρθει Θεσσαλονίκη τότε και ο Ίλια Ίβιτς, τον οποίο θέλω μαζί μου σε αυτό το εγχείρημα».

Για το πλειοψηφικό πακέτο της Βέροιας που έχει στα χέρια του: «Έχουμε κάνει ήδη τις απαραίτητες πρώτες ενέργειες για το θέμα αυτό. Είναι θέμα χρόνου να τελειώσει το θέμα με την Βέροια. Δεν θα εμποδίσει σε καμία περίπτωση την ενασχόληση μου με τον Άρη».

Για το φετινό μπάτζετ και το μέγεθος του: «Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ότι χρειαστεί για να ανέβει ο Άρης. Δεν υπάρχει λέξη αποτυχία στο λεξιλόγιο μου για το εγχείρημα αυτό. Αν δεν τα καταφέρω κανείς δεν θα με δικαιολογήσει, όλοι θα μιλήσουν για αποτυχία. Θα μπουν όσα χρήματα χρειαστούν. Αν είναι αρκετά τα 500.000 ευρώ, τότε ναι, αλλιώς και 700.000, ακόμα και 1 εκατομμύριο! Θα δαπανηθούν όσα χρήματα χρειάζονται για να βρεθεί για να περάσει το εμπόδιο της Γ΄ Εθνικής ο σύλλογος. Στόχος είναι όχι απλά η πρώτη θέση, αλλά να τερματίσουμε τουλάχιστον 10 βαθμούς πάνω από τον δεύτερο».

Ερωτώμενος για το αν έχουν γίνει επαφές με παίκτες και προπονητή, αποκάλυψε ότι: «Έχω ήδη μιλήσει με κάποιους παίκτες. Έχω το “ok” των Ραούλ Μπράβο, Νέτο και Μπατιόν εφόσον αναλάβω την ομάδα. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να συμφωνήσω με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Μίρνες Σίσιτς, αν και είναι δύσκολες οι περιπτώσεις τους. Έχω καταθέσει, όμως, προτάσεις και περιμένω τις απαντήσεις τους.

Παράλληλα, κινούμαστε και στην διεθνή αγορά και ιδίως στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας στην οποία έχουμε εντοπίσει κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Για τη θέση του προπονητή έχουμε κάνει μία επαφή και έχουμε καταθέσει πρόταση στον Γιάννη Χριστόπουλο. Όπως και να έχει, προπονητής με τον οποίο θα συμφωνήσουμε θα είναι απολύτως αξιόλογος».

Για τις αντιδράσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπο του: «Είναι λογικό να υπάρχει αυτή η αντίδραση, τόσο για μένα όσο και για οποιοδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο. Έγιναν τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια από ανθρώπους που θέλησαν να βοηθήσουν τον σύλλογο, αλλά στην τελική μόνο αυτό δεν έκαναν. Ο Άρης έχει πληρώσει πολλά λάθη που έχει γίνει και αυτό είναι ξεκάθαρο. Είμαι καινούργιος στον χώρο, δεν το αμφισβητώ, αλλά έστω και σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έχω καταφέρει αρκετά πράγματα.

Λένε συνεχώς για μένα ότι είμαι φίλος του Σαββίδη. Ναι, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Δεν θα το κρύψω και ούτε θα σταματήσω την επιχειρηματική μου συνεργασία μαζί του, όσο κι αν με “χτυπούν” οι αντίπαλοι μου με αυτό. Ήδη το κάνουν και το ήξερα ότι θα γίνει, αλλά δεν με απασχολεί. Με τον Ιβάν Σαββίδη είμαστε φίλοι, αλλά στο γήπεδο θα είμαστε αντίπαλοι. Και θα το αποδείξω πολύ σύντομα αυτό. Aν ήθελε ο Ιβάν Σαββίδης έναν δικό του άνθρωπο στον Άρη θα έβαζε εμένα που συνεργάζομαι επιχειρηματικά μαζί του και το ξέρουν όλοι; Θα διάλεγε ένα φίλο του από τη Ρωσία και δεν θα έπαιρνε κανείς χαμπάρι».

Tέλος, για το τι αναμένει από τη σημερινή συνέλευση, τόνισε: «Δεν με ανησυχεί ποιος θα είναι απέναντι μου. Ξέρω ότι τα χρήματα που είμαι διατεθειμένος εγώ να βάλω, δύσκολα θα τα βάλει κάποιος άλλος. Ο Άρης θα κερδίσει την άνοδο του μέσα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες της ΕΠΟ. Με συγκροτημένη σκέψη, μεθοδικότητα και τον κόσμο στο πλευρό μας θα τα καταφέρουμε και σε δύο χρόνια θα έχουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

To Top