Από Αθήνα πετάει για Μεξικό και Πατσούκα ο Καστίγιο, το χαρτί της ΕΠΟ και η χαρά του Σάντσες

Η 18μηνη παρουσία του Νέρι Καστίγιο στον Άρη λήγει με άδοξο τρόπο. Ο 28χρονος Μεξικάνος κατέθεσε προσφυγή… ανήμερα των γενεθλίων του (13 Ιουνίου), ζητάει 2,15 εκατομμύρια ευρώ και ήδη ετοιμάζεται να πετάξει από την Αθήνα για το Μεξικό. Την ίδια ώρα και ενώ η θηλιά έχει σφίξει… ασφυκτικά για τους κίτρινους, η Πατσούκα και ο Σάντσες τον περιμένουν με ικανοποίηση.

 «Το… μυθιστόρημα με τον Καστίγιο βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του παίκτη και ο Άρη Θεσσαλονίκης Ελλάδα συνεχίζονται. Ο Άλεξ Καστίγιο, εκπρόσωπος του παίκτη, δήλωσε την Πέμπτη ότι υπάρχει ένα έγγραφο από την Ελληνική Ομοσπονδία που κάνει τα πράγματα ευκολότερα και θα μπορούσε να επιταχύνει την ενσωμάτωση του Νέρι στην Πατσούκα. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τον δικηγόρο μας. Πάντως, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα από ό,τι περιμέναμε» γράφει η μεξικάνικη «La Copa», εννοώντας προφανώς ότι το χαρτί που αναφέρει είναι η κατάθεση προσφυγής, με την οποία, όπως είναι γνωστό ζητάει 2,15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Άλεξ Καστίγιο μιλώντας στο Μεξικό… ψήλωσε την Πατσούκα, τονίζοντας τα… τετριμμένα σε τέτοιες περιπτώσεις ότι: «Η Μεξικάνικη ομάδα μπορεί να βοηθήσει τον Νέρι να αποκαταστήσει το επίπεδο που ήταν πριν από μερικά χρόνια με τον Ολυμπιακό και την Εθνική του Μεξικού».

Την ίδια ώρα, την αποδέσμευση του Νέρι Καστίγιο από τον Άρη περιμένει ο Ούγκο Σάντσες. «Ο Νέρι έχει πειστεί να παίξει στην Πατσούκα. Είναι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική και γίνονται επαφές προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζω να γίνουν τα απαραίτητα βήματα το συντομότερο δυνατό για να μη χάσει ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας, αλλά μόνο ένα μέρος της», ανέφερε ο 54χρονος τεχνικός, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του για τη συνεργασία με τον πρώην παίκτη του.

Παράλληλα, ο Καστίγιο βρέθηκε την Τετάρτη από τη Μαδρίτη στην Αθήνα, ετοιμάζει τα προσωπικά του πράγματα και αναχωρεί την Παρασκευή για το Μεξικό. Όπως γίνεται αντιληπτό είναι εξαιρετικά δύσκολο προς το παρόν να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν πληροφορίες, μάλιστα, ότι ήδη έχει μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι στο οποίο έμενε στα ανατολικά περίχωρα της πόλης…

Ο 28χρονος επιθετικός πριν αναχωρήσει, όπως επιβεβαιώνει ο Άλεξ Καστίγιο, θέλει με επιστολή που θα κοινοποιήσει να μάθει ο κόσμος του Άρη τι ακριβώς έγινε στο θέμα της προσφυγής του.

Μέσω της επιστολής του αυτής αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια, προκειμένου να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην προσφυγή, ενώ ταυτόχρονα θα αποχαιρετά και τυπικά τους κίτρινους, μετά από 18 μηνών παρουσία.

To Top