Αναζητούνται 50.000 ευρώ για Ουμπίντες, τον… ζητάει και ο Ατρόμητος!

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι (μεταξύ άλλων) και για το θέμα του Χαβιέ Ουμπίντες στον Άρη μετά την επικοινωνία με τον μάνατζερ του Ουμπίντες που είχαν. Αυτήν τη στιγμή, φαίνεται πώς με ένα ποσό 50.000 ευρώ ο Ουμπίντες δεν θα χαθεί, την ώρα που και ο Ατρόμητος μετά την Ορντούσπορ και τον ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρονται ζεστά να τον αποκτήσουν!

Όπως είναι γνωστό, οι άνθρωποι του Άρη ζήτησαν λίγες μέρες ακόμη υπομονή από τον μάνατζερ του Αργεντινού, μια και βρίσκονται σε εξέλιξη οι προσπάθειες συγκρότησης μιας διοικητικής παναρειανής διοίκησης.

Ο εκπρόσωπος του Ουμπίντες, Χεράρδο Μαγκνταλένα (έχει πρόσφατα καταθέσει προσφυγή για άλλες υποθέσεις που σχετίζονται με τον Άρη) αυτό που ζήτησε, είναι να δοθεί κατ’ αρχήν ένα ποσό στον παίκτη και στη συνέχεια εγγράφως ένα συγκεκριμένο πλάνο εξόφλησης των 200.000 ευρώ που του οφείλονται από το συμβόλαιο της φετινής χρονιάς.

Ο προσανατολισμός των κίτρινων είναι στην νέα καθοριστική συνάντηση που θα γίνει με τους Αρειανούς επιχειρηματίες να συγκεντρωθεί ένα ποσό ώστε να πληρωθεί ο Ουμπίντες και να παραμείνει ο παίκτης, παράλληλα με τις προσπάθειες που θα γίνουν για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Το ποσό αυτό φέρεται να είναι 50.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, εκτός από τον ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την τουρκική Ορντούρσπορ του Έκτορ Κούπερ στην οποία θα αγωνίζεται από του χρόνου ο πρώην συμπαίκτης του Ουμπίντες στον Ολυμπιακό Βόλου, Βιθέντε Μόνχε, στους επίδοξους μνηστήρες του αργεντίνου μέσου του Άρη προστέθηκε και ο Ατρόμητος!

Πληροφορία που αναπαράγεται από αρκετές αθηναϊκές εφημερίδες σήμερα και δείχνει πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση γύρω από το μέλλον του αργεντινού μέσου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ουμπίντες δείχνει φανερά  την επιθυμία να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει τα δικαίωμα της προσφυγής.

To Top