Από Αλεξανδρή η πρώτη ήττα του Άρη στη Καβάλα

Ο Άρης μετράει δύο ήττες από την Καβάλα στους έξι αγώνες που έχει δώσει με την ομάδα της ανατολικής Μακεδονίας. Την πρώτη του ήττα την υπέστη όταν στη Καβάλα προπονητής ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και μάλιστα είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, γιατί με αυτή τη νίκη ουσιαστικά οι Καβαλιώτες “κλείδωσαν” την παραμονή τους στην Α1.

Στις 25 Απριλίου 2010, στο πλαίσιο της 25ης (προτελευταίας) αγωνιστικής ο Άρης φιλοξενήθηκε από την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας. Γνώρισε την ήττα με σκορ 86-81, γιατί πολύ απλά η Καβάλα ήθελε το παιχνίδι περισσότερο και ο Άρης είχε χάσει κάθε ελπίδα για να μπει στη πρώτη εξάδα της κανονικής διάρκειας.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ ήταν ο Τζέρεμι Ρίτσαρντσον με 24 πόντους. Καλή απόδοση είχαν οι Κακιούζης (13π.) και Μάιλς (11π.), όμως οι Καβαλιώτες είχανε σε απίστευτη μέρα τους Κυρίτση (24π.), Παλάσιο (21π.), Ντιν (15π.) και Τσέρανιτς (13π., 13ρ.). Με αυτή τη νίκη η Καβάλα του Αλεξανδρή κέρδισε την παραμονή της στην κατηγορία, παρότι έχασε από τον Πανιώνιο τη τελευταία αγωνιστική (69-67).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top