Από αυτούς σκοπεύει η Ρεάλ να βγάλει ως και 300 εκατ. ευρώ

Η λίστα των υπό παραχώρηση παικτών στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ολοκληρωθεί και αν καταφέρει να τους πουλήσει όλους, τότε θα βάλει στα ταμεία της μέχρι και 300 εκατομμύρια ευρώ.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως αναφέρει η Mundo, η Ρεάλ έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ, αν και τα υψηλά ποσά δυσκολεύουν την πώλησή του ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πρόταση στο τραπέζι.

Από εκεί και πέρα στη λίστα μπαίνει και το όνομα του Χάμες Ροδρίγκες, όπως και του Ματέο Κόβατσιτς που επιστρέφουν από Μπάγερν και Τσέλσι αντίστοιχα. Για τον δεύτερο υπάρχει η προοπτική της Ίντερ σε περίπτωση που ανακοινωθεί εκεί ο Αντόνιο Κόντε.

Ακόμη η Ρεάλ θα έμπαινε σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του Όντεγκααρντ, για τον οποίο έχει προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον από τον Άγιαξ, ενώ προς πώληση είναι και οι Γιορέντε, Θεμπάγιος, Μαριάνο, Κέιλορ Νάβας και Μπόρχα Μαγιοράλ, που όπως είναι γνωστό βρίσκονται με το ένα πόδι στην έξοδο καθώς δεν υπολογίζονται από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Το ιδανικό σενάριο για τους Μερένγκες είναι να τους πουλήσει όλους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αν και αυτό το σενάριο δεν είναι και το πλέον εύκολο. Πάντως αν τα καταφέρει, τότε στο μαδριλένικο στρατόπεδο θεωρούν εφικτό να βάλουν στα ταμεία τους ακόμα και 300 εκατομμύρια ευρώ.

To Top