Σαλάχ: «Δεν μετράει που νικήσαμε την Τότεναμ δύο φορές»

Ο Σαλάχ περιμένει πως και πως να κατακτήσει το Champions League, ενώ θα ήθελε να συνυπάρξει ξανά με τον Ρόσι – όντας αυτή τη φορά συμπαίκτες στην Λίβερπουλ.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έπαιξε με τον Ντε Ρόσι στη Ρόμα και θα ήθελε να συμβεί αυτό ξανά στη Λίβερπουλ, αν και γνωρίζει πως είναι δύσκολο. Παράλληλα, ο Αιγύπτιος αναφέρθηκε στον τελικό  του Σαββάτου (1/6) με την Τότεναμ, με τον ίδιο να έχει δεύτερη σερί ευκαιρία για να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Πέρυσι χάσαμε και γι’ αυτό θέλουμε να το εξαργυρώσουμε στους εαυτούς μας. θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, παίξαμε με την Τότεναμ στην Premier League και τους νικήσαμε δύο φορές. Όμως, αυτό δεν μετράει. Ενας τελικός είναι ένα παιχνίδι μόνο του και θέλουμε να νικήσουμε» και συνέχισε αναφερόμενος για τον καλό του φίλο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, που είπε «αντίο» στη Ρόμα:

«Είναι θρύλος του συλλόγου και του ιταλικού ποδοσφαίρου, όχι μόνο επειδή είναι σπουδαίος φίλος», είπε αρχικά ο Σαλάχ στο «Sky Sport Italia» και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τι να πω, είδα το παιχνίδι και το πως τον αποχαιρέτησε ο κόσμος. Εκανε πολλές θυσίες για την ομάδα του, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω. Είναι ένας από τους καλύτερους που έχω παίξει μαζί. Καλή τύχη για το μέλλον», ενώ στο ερώτημα αν θα ήθελε να παίξει ξανά μαζί του στη Λίβερπουλ, απάντησε:

«Θα ήταν όμορφο. Δεν ξέρω αν είναι πιθανό, θα ήταν ευχαρίστηση να παίξω μαζί του ξανά, είναι άριστος παίκτης».

To Top