ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από… καρδιάς επιστολή στα χέρια του αρχηγού: «Παλέψτε και μην ξεχνάτε όλους τους οπαδούς του Άρη»!

Ένα ξεχωριστό μήνυμα από φίλο του Άρη στάλθηκε στην  ομάδα του Άρη και τον Μίχαελ Ένινγκ ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (4/3, 18:30).

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ένα μήνυμα  από… καρδιάς του φίλου του Άρη που αντιπροσωπεύει όλο τον κόσμο της ομάδας, μια επιστολή που παραδόθηκε στον αρχηγό Γιώργο Δεληζήση λίγες ώρες πριν το σημερινό κρίσιμο ματς.

Αναφέρεται σε αυτήν:

«Σε όλη την ομάδα του Άρη, τους παίκτες και το προπονητικό τιμ

Πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Τετάρτη 4 Μαρτίου

Όλοι γνωρίζετε ότι είστε μόλις 3 παιχνίδια μακριά από τη δόξα και το να γράψετε ιστορία με  τον Άρη… Είμαι εδώ σαν ταπεινός φίλαθλος του Άρη για να πω λίγα λόγια και να περιγράψω μερικές σκέψεις και συναισθήματα για όλους τους οπαδούς του Άρη…

Όλα όσα θέλουμε από σας είναι να παλέψετε ως αληθινοί πολεμιστές του Άρη και να μην ξεχάσετε αυτούς τους οπαδούς πριν μπείτε στο γήπεδο… Έτσι, συγκεντρώστε όλη την ενέργειά σας, καθαρίστε το μυαλό σας, συγκεντρωθείτε, νιώστε την καρδιά σας και βγείτε και αγωνιστείτε για:

Για όλους τους οπαδούς του Άρη που είναι ηλικίας από 1 έως 50 ετών και δεν έχουν δει τον Άρη να κερδίζει ένα τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, αλλά συνεχίζουν κάθε Κυριακή στον «Κλεάνθης Βικελίδης» και υποστηρίζουν κάθε χρόνο την ομάδα.

Για τους 30.000 οπαδούς που ταξίδεψαν στην Αθήνα το 2010 στον τελικό του Κυπέλλου και έκαναν όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού να βγάζουν φωτογραφίες τον κόσμο μας αντί των δικών τους οπαδών. Αυτοί οι 30.000 άνθρωποι πιστεύουν στο όνειρο του κυπέλλου και συνεχίζουν να υποστηρίζουν την ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για τους 8.000 οπαδούς που ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ εναντίον της Σίτι και παρά το γεγονός ότι έχανε η ομάδα 2-0 από τα πρώτα 10 λεπτά, κανένας  δεν σταμάτησε να τραγουδάει για τον Άρη, γράφοντας ιστορία ως μία από τις καλύτερες ελληνικές οπαδικές στιγμές σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Για όλα αυτά τα χρόνια γεμάτα άδικες αποφάσεις κατά του Άρη, κακοί διαιτητές, ένα σύστημα στην Ελλάδα που πολεμάει τον Άρη, προσπαθώντας να καταστρέψει την ομάδα.

Για όλα τα παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο και ο Άρης ήταν 4 χρόνια στην Β’ και Γ’ κατηγορία και δεχόντουσαν bulling για αυτό, αλλά ποτέ δεν σταμάτησαν να ονειρεύονται για καλύτερες μέρες.

Για όλα τα παιδιά που έχουν στα δωμάτιά τους στους τοίχους τις αφίσες σας και σας θαυμάζουν σαν υπερήρωες.

Για όλους τους φιλάθλους του Άρη που παλεύουν κάθε 2 εβδομάδες για να αγοράσουν ένα εισιτήριο για να έρθουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους.

Για όλους τους οπαδούς του Άρη που νοσηλεύονται σε ένα νοσοκομείο ή μέσα στο σπίτι και προσεύχονται για λίγη ελπίδα, χαρά και δύναμη για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, βλέποντάς σας να σηκώνετε το τρόπαιο».

To Top