ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γόγολος: «Ο καλός Άρης έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης, πολύτιμο το εκτός έδρας γκολ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν προπονητής, Σπύρος Γόγολος, μίλησε για το ζευγάρι ΑΕΚ-Άρης στο Κύπελλο και τι περιμένει να δει στο γήπεδο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Yellow Radio 92,8…

Για τα διπλώματα προπονητή που παίρνει:

Έχουμε τελειώσει την δεύτερη φάση του UEFA A. Έχουμε μία ακόμη εβδομάδα και μετά πρέπει να πάμε για το UEFA pro. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις σχολές, έχουν ανέβει επίπεδο. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με οτιδήποτε πρέπει να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις.

Για το πόσο διάβασμα χρειάζεται:

Έχει πολύ μελέτη, πολύ διάβασμα. Εξετάσεις στην διαιτησία, στην πράξη αλλά και στην θεωρία που είναι πάρα πολλή.

Για την διαιτησία:

Διαβάζεις πολλά θέματα διαιτησίας, τους κανονισμούς. Πολλά πράγματα αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο, πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Η ομοσπονδία νομίζω ότι στέλνει ανθρώπους να ενημερώνουν για τις αλλαγές στα θέματα διαιτησίας.

Για το ΑΕΚ-Άρης:

Πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όποια ομάδα φτάνει στους ημιτελικούς πόσο λαχταρά να πάρει έναν τίτλο. Ο Άρης έχει φτάσει στην πηγή αλλά δεν έχει καταφέρει να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Είναι δύο μεγάλες και καλές ομάδες. Η ΑΕΚ με τον Καρέρα δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο. Ο Άρης έφτασε στα πλέι-οφ, είναι στην διεκδίκηση του κυπέλλου και θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον. Το καλό για τον Άρη είναι ότι ο επαναληπτικός είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε ένα γήπεδο που επηρεάζει τον αντίπαλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΚ έχει φτιάξει την άμυνα της με τον Καρέρα, αλλά και με κάποιους παίκτες που παίζει στην επίθεση είναι πολύ επικίνδυνη.

Για το αν μπορούμε να συγκρίνουμε τον σημερινό αγώνα με τα δύο Άρης-ΑΕΚ του πρωταθλήματος:

Δεν πρέπει να τα βάλει καθόλου στο μυαλό του ο Άρης. Την ΑΕΚ την κάνουν ανάλυση, την μελετούν. Κάθε προπονητής κάνει ανάλυση του αντιπάλου. Εγώ πάντως αυτό που είδα στο Κλέανθης Βικελίδης από την ΑΕΚ δεν ήταν κάτι που με τρόμαξε. Ο καλός Άρης έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση. Φυσικά οι ποδοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί πάρα πολύ, έχει σημασία να είναι σε καλή κατάσταση αλλά και να είναι στην μέρα τους.

Για το εκτός έδρας γκολ:

Στα παιχνίδια του κυπέλλου ένα εκτός έδρας γκολ θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα του Άρη. Βέβαια, επειδή είναι διπλό το παιχνίδι θα κοιτάξει να φυλάξει τα νότα του.

Για το χειροκρότημα του κόσμου του Άρη: μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ενόψει του κυπέλλου:

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι ούτε πόλεμος ούτε τίποτα. Όλα ξεκινάνε από τους Έλληνες παράγοντες. Πρέπει να αγαπήσουν το άθλημα και οι δημοσιογράφοι να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Έχουμε φτάσει σε σημείο αντί να ξέρουμε τους ποδοσφαιριστές να ξέρουμε τους εφόρους. Κάποια στιγμή θέλουμε να ζήσουμε ένα ποδόσφαιρο στην χώρα μας να το απολαμβάνουμε. Φτάσαμε σε σημείο να μην βλέπουμε ματς με οπαδούς των δύο ομάδων.

Για το τι προβλέπει:

Σήμερα προβλέπω ισοπαλία με 1-1. Νομίζω ότι είναι ένα σκορ που δίνει προβάδισμα στον Άρη.

To Top