Από κερκίδα… ενδεκάδα ο Τόχα

Την ώρα που σενάρια από την… Αθήνα κάνουν λόγο για δανεισμό του Κάρλος Τόχα στην Δόξα Δράμας, ο Σάκης Τσιώλης φαίνεται πως θα εμπιστευτεί τον Κολομβιανό μέσο στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, παρότι μια βδομάδα πριν ήταν εκτός αποστολής!

Ο Τόχα έχει αφήσει αρκετά ικανοποιημένο τον τεχνικό του Άρη από την συνέπεια που έδειξε στις προπονήσεις μέσα στην βδομάδα και η αρχικά του σκέψη είναι να τον βάλει δεύτερο μέσο δίπλα στον Σάκη Πρίττα, στον αγώνα της Κυριακής. Θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά με τις αρετές που διαθέτει και όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Ερωτηματικό αυτή τη στιγμή για τον Τσιώλη είναι ο παίκτης που θα παίξει πίσω από τον Βικτοράς Γιάκομπ στην επίθεση της ομάδας. Το πρώτο σενάριο είναι να τοποθετηθεί εκεί ο Ρίκι Φατί, αν και δεν δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το δεύτερο είναι να παίξει εκεί ο Ουμπίντες και σε αυτό το ενδεχόμενο, θα βρεθεί στο δεξί άκρο της επίθεση ο Κασναφέρης και στο αριστερό ο Ακόστα.

Εκεί που τα πράγματα δεν αλλάζουν είναι στα μετόπισθεν. Ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια είναι δεδομένος, όπως και η αμυντική τετράδα με τους Παπαστεριανό δεξιά, Μίσελ αριστερά και Λαζαρίδη – Σανκαρέ κεντρικό δίδυμο.

To Top