“Εθνικές εξετάσεις” για τον Βελλίδη

Ο Μάρκος Βελλίδης είναι ο παίκτης στον οποίο κυρίως θα έχει στραμμένο το βλέμμα του ο Λεωνίδας Βόκολος, συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα, στην διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας μετράει συνεχόμενες καλές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του Άρη, παρότι η ομάδα δεν συνδυάζει αυτές τις εμφανίσεις με θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο ο Βελλίδης έχει μπει στο “μικροσκόπιο” του Σάντος, που διαπιστώνει όσο περνάει ο καιρός ότι ο παίκτης του Άρη βελτιώνεται και άρα θα πρέπει να τον “τσεκάρει”. Ο Βόκολος θα τον παρακολουθήσει κόντρα στην ΑΕΚ και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι “εθνικές εξετάσεις” να συνεχιστούν στα επόμενα ντέρμπι, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου εκεί ίσως παραβρεθεί και ο ίδιος ο Σάντος.

Πρέπει να τονιστεί πως είναι τόσο σταθερή η απόδοση του Βελλίδη, που ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ο Έλντιν Γιακούποβιτς, ο οποίος ήρθε στον Άρη λίγο μετά τον τραυματισμό του Μιχάλη Σηφάκη. Ο Βελλίδης, όμως, δεν τον… άφησε να παίξει ακόμα, αφού η παρουσία του μέχρι σήμερα κάτω από τα γκολπόστ έχει δώσει στους κίτρινους οφέλη, παρά προβλήματα.

To Top