ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από πωλητής σε μπουτίκ, εθνικός ήρωας! (video)

To 2005 δούλευε σε μπουτίκ ως πωλητής ρούχων για να έχει το απαραίτητο χαρτζιλίκι για να συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής. Σήμερα, ο Ντμίτρι Παγέτ είναι ο λυτρωτής ολόκληρης της Γαλλίας…

Tα δάκρυα του την ώρα που έβγαινε από το γήπεδο, έκαναν όλη την Γαλλία να βουρκώσει. Δεν ήταν δάκρυα λύπης, μα ένα άδειασμα ψυχής. Επιτέλους, το όνειρο είχε γίνει πραγματικότητας. Για να φτάσει ως εδώ, ο Ντμίτρι Παγέτ πέρασε πολλά. Πάρα πολλά. Δεν βρήκε τίποτα έτοιμο.

Έφυγε ξανά για την πόλη που… γλύφεται από τις όχθες του Ατλαντικού, ωστόσο λεφτά δεν υπήρχαν. Έπρεπε να κάνει και κάτι άλλο για να συμπληρώνει το εισόδημα του και να συντηρεί το όνειρο του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έριξε τα μούτρα του και αποφάσισε να εργάζεται ως πωλητής ρούχων σε μία μπουτίκ, την ώρα που όλοι οι συμπαίκτες του απολάμβαναν ξέγνοιαστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Δεν ντράπηκε ποτέ για την δεύτερη δουλειά του. Αυτή τον έμαθε ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο μπροστά στο όνειρο σου. Το έλεγε με καμάρι από τότε μπροστά στον τηλεοπτικό φακό 18 ετών παλικαράκι.

Σήμερα δεν χρειάζεται καμία δεύτερη δουλειά για να θρέψει την οικογένεια του με τους τρεις του γιους. Μετά από αρκετή αμφισβήτηση σε Σεντ Ετιέν. Λιλ και Μαρσέιγ, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με το άκρως ελληνικό όνομα έκανε θραύση στην ρούκι σεζόν του στην Premier League με την φανέλα της Γουέστ Χαμ και πέρασε στην συνείδηση όλου του πλανήτη ως ο καλύτερος εκτελεστής φάουλ στον πλανήτη.

Από το βράδυ της Παρασκευής ο Ντμίτρι Παγέτ είναι viral σε όλο τον πλανήτη. Το συστημένο «τούβλο» που χάρισε στην Γαλλία την νίκη απέναντι στην Ρουμανία στην πρεμιέρα του Euro 2016, ήταν μία έκρηξη συναισθημάτων. Μία βόμβα χαράς για μία χώρα που τον τελευταίο χρόνο έχει θρηνήσει ανείπωτες τραγωδίες όπως αυτά που έγιναν στο Charlie Hebdo, το Μπατακλάν, τις πλημμύρες, την ύφεση.

Ένα ζωντανό παράδειγμα, πως όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν στην ζωή, υπάρχει ελπίδα…

Πηγή: sdna.gr

To Top