ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Από σήμερα υπάρχει μόνο η ΑΕΚ και το “πρέπει” της νίκης

Ο Άρης έχει πλέον το μυαλό του μόνο στην ΑΕΚ, σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσει πάση θυσία, όπως δήλωσε χθες ο Γιάννης Καστρίτης.

Οι “κίτρινοι” δεν έχουν περιθώριο για απώλειες μέσα στην έδρα τους, ειδικά απέναντι σε ομάδες όπως η ΑΕΚ. Η αθηναϊκή ομάδα έχει δυο περισσότερες νίκες, αλλά αντιμετωπίζει τον Άρη εκτός έδρας, ενώ και το πρόγραμμα της στις οκτώ εναπομείνασες αγωνιστικές είναι πιο δύσκολο.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επικράτησε της ΑΕΚ, στον αγώνα του πρώτου γύρου, στα Άνω Λιόσια και θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες απέναντί της, ώστε να έχει το πλεονέκτημα, σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη επιβλήθηκε το Σάββατο εντός έδρας του Περιστεριού και την Τρίτη αγωνίζεται στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στη Γαλατασαράι, για το Basketball Champions League. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, που την ταλαιπωρούν (δεν έπαιξαν οι Φρέιζερ και Μάντσεν με το Περιστέρι), έχει δείξει χαρακτήρα σε πολλά από τα παιχνίδια της το τελευταίο χρονικό διάστημα, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη.

Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, με την ΑΕΚ, εκτός όλων των άλλων, να έχει ενισχυθεί με τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Κωστή Γόντικα.

To Top