ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δράσεις για τον Άλκη στην τελική ευθεία! Παππάς: “Οι σπόροι πολλαπλασιάζονται” (video)

Αντίστροφη μέτρηση για τις δράσεις για τον Άλκη! Την 1η Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του Άλκη Καμπανού και η Δομή Εις το όνομα του Άλκη κορυφώνει την δράση της.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

“Η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα Άλκη θα ήθελε να μοιραστεί με τα μέλη της αλλά και δημόσια αυτό που συνέβη το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023. Εν μέσω πυρετωδών και πολυεπίπεδων διεργασιών για την πραγματοποίηση των δράσεων μας εν’ όψει της 1ης Φεβρουαρίου αντιληφθήκαμε με τον πιο συγκινητικό τρόπο ότι οι σπόροι πολλαπλασιάζονται και πληθύνονται. Συγκεκριμένα 2 νέοι άνθρωποι μας ενημέρωσαν ότι ετοιμάζουν δημόσιο κάλεσμα για να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με κεριά, σε εμβληματικό σημείο της Αθήνας την ίδια ακριβώς ώρα που η πορεία για τον Άλκη, η πολύχρωμη σιωπηρή πορεία με κεριά, θα κατευθυνθείται στον Λευκό Πύργο και μας ζήτησαν να βοηθήσουμε στην οργάνωση της.

Ακόμη και τώρα που γράφεται αυτό το κείμενο συγκινούμαστε… Όλη την ημέρα ο Συντονιστικός τομέας της Δομής διαβουλευόταν και μαζί με τα παιδιά γι αυτή την αυθόρμητη και τόσο όμορφη πρωτοβουλία. Καταλήξαμε ότι λόγω του πολύ σύντομου χρόνου που είχαμε στη διάθεση μας, δεν υπήρχε η δυνατότητα από της πλευράς μας να το οργανώσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφραστεί όπως πρέπει η δυναμική αυτής της ενέργειας. Αποφασίσαμε ότι θα κρατήσουμε “ζωντανό” αυτόν το σπόρο.

Γιάννη και Μάριε σας ευχαριστούμε και αυτή η αλληλεπίδραση που υπήρξε είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσει σε κάτι που θα βοηθήσει πολύ μεγάλες μάζες πολιτών της Αθήνας, στο να εκφράσουν τον πόνο που ένοιωσαν από τη δολοφονία του παιδιού μας, του αδερφού μας, του Άλκη”.

Για τις δράσεις μίλησε στην Cosmote Tv ο Λευτέρης Παππάς, εμπνευστής της Δομής.

Δείτε εδώ τι είπε:

To Top