ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καλείται να χτίσει σερί ο Άρης – Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος

Ο Άρης έβγαλε το δυσκολότερο μέρος του προγράμματος και μπροστά του έχει ακόμη οκτώ παιχνίδια, μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, στα οποία στόχος είναι σε όλα η νίκη.

Η αρχή γίνεται το προσεχές Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ, στο “Nick Galis Hall” κι επέται η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών, στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος”.

Μετά τη διακοπή για τη διεξαγωγή του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, στο “παράθυρο της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι “κίτρινοι” θα υποδεχθούν το Περιστέρι.

Ακολουθούν δυο διαδοχικοί εκτός έδρας αγώνες με την Καρδίτσα και το Λαύριο. Επιστροφή στο “σπίτι” για το παιχνίδι με τον Ιωνικό κι εν συνεχεία υπάρχει το ταξίδι στη Ρόδο για το ματς με τον Κολοσσό. Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται, με την εντός έδρας αναμέτρηση, απέναντι στον Προμηθέα.

Γίνεται αντιληπτό, ότι αν ο Άρης παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος, μπορεί να “χτίσει’ ένα σερί, που θα του επιτρέψει να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία, στο τέλος της κανονικής περιόδου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενόψει των πλέι οφς.

To Top