Από την Κροατία τους παρέπεμψε στον Λίβα, «ηρωική έξοδος» σε λάθος τάιμινγκ από Τσέζαρεκ

Οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν και τυπικά στο θέμα του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, μετά τη… «βόμβα» που έριξε στην ομάδα, παραμονές ενός πολύ δύσκολου αγώνα, όπως αυτός με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το κύπελλο.

Από δω και πέρα με την ολοκλήρωση των τελευταίων τυπικών λεπτομερειών, ο Κροάτης επιθετικός θα τεθεί και τυπικά εκτός της κιτρινόμαυρης ομάδας. Ουσιαστικά τέθηκε από την Τρίτη, κάνοντας «ηρωική έξοδο»…

Επί της διαδικασίας, ο Τσέζαρεκ να σημειώσουμε ότι είναι ήδη στην Κροατία, αφού θέλει λίγες μέρες, όπως είπε να ηρεμήσει και να σκεφτεί κάποια πράγματα, παραπέμποντας τους ανθρώπους του Άρη στον δικηγόρο του, για τον διακανονισμό των οφειλών προς το πρόσωπό του, ώστε να επικυρωθεί και τυπικά το διαζύγιο, μετά από 1,5 χρόνο συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δικηγόρος του Τσέζαρεκ είναι ο Αργύρης Λίβας, ο οποίος τον εκπροσώπησε και πριν από οκτώ χρόνια στην προσφυγή που είχε κάνει κατά του Ακράτητου, ενώ είναι ο ίδιος δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση της προσφυγής του Θέμη Κουλουχέρη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Τσέζαρεκ διάλεξε λάθος τάιμινγκ για να κόψει τους δεσμούς του με τον Άρη. Σίγουρα είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Σίγουρα δεν μπορεί να παίζει απλήρωτος και κάτω από αντίξοες συνθήκες, πίεση και σκληρή κριτική (η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπέρασα κάποια όρια).

Δικαίωμά του είναι να επιλέξει πώς θα προασπίσει τα συμφέροντά του, ειδικά από τη στιγμή, που όπως διαπίστωσε σύμφωνα με τις εκμυστηρεύσεις του ότι: «δεν πήγαινε άλλο, η κατάσταση δεν είναι καλή…». Σεβαστά όλα αυτά…

Αλλά σίγουρα, ο χρόνος και οι συνθήκες που διάλεξε να κάνει την «ηρωική έξοδο» τον αφήνουν εκτεθειμένο στη συνείδηση των κίτρινων. Ίσως παραείναι βαριά η φανέλα των κίτρινων σε ορισμένες περιπτώσεις.

To Top