Πασσιαλής: «Μας αδικεί το 1-0, ήμασταν πολύ καλύτεροι»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο προπονητής της Κ-20 Νίκος Πασσιαλής μετά τη νίκη 1-0 επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι φάνηκε η ανωτερότητα της ομάδας του, που άξιζε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.

«Μπήκαμε με το δεξί στο 2012. Θέλαμε τη νίκη για έναν παραπάνω λόγο κόντρα στον ΠΑΟΚ και φτάσαμε σε μια δίκαιη επικράτηση, συνδυάζοντάς την με καλή εμφάνιση. Ωστόσο, το σκορ 1-0 μας αδικεί. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, που έδειξαν ζήλο, πάθος, δύναμη και ασταμάτητο τρέξιμο», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στον «Άρης FM 92,8» και συνέχισε:

«Πριν από την αναμέτρηση είχα πει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Δεν το είχα πει απλώς για να τονώσω το ηθικό των παιδιών, αλλά επειδή το πιστεύω. Είμαστε καλύτεροι, το ξέραμε και το δείξαμε. Βέβαια, έπρεπε να είχαμε ‘καθαρίσει’ τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, ειδικά σ’ ένα ντέρμπι. Έχουμε δει πολλές φορές να δέχεσαι στο τέλος ένα γκολ και να χάνεις μια νίκη που ήταν δική σου».

Μετά από αυτή τη νίκη, ο Άρης πλησίασε τον ΠΑΟΚ στους 2 βαθμούς έχοντας ένα ματς λιγότερο και πλέον… βλέπει κορυφή, όπως τόνισε ο Νίκος Πασσιαλής: «Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας και σ’ αυτά στρέφουμε την προσοχή μας, με πρώτο το δύσκολο αγώνα που μας περιμένει στην Αθήνα με τον Ατρόμητο. Είναι θετικό που φτάσαμε στους 2 βαθμούς από την κορυφή και αν κερδίσουμε το εξ αναβολής παιχνίδι με το Λεβαδειακό θα περάσουμε πρώτοι».

Ο Νίκος Πασσιαλής αναφέρθηκε επίσης στην ξεχωριστή ώθηση που δίνει στους παίκτες του το να αγωνίζονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Ασφαλώς είναι επιπλέον κίνητρο για τα παιδιά το να παίζουν σ’ αυτό το γήπεδο, αφού το όνειρό τους είναι να φτάσουν στην ανδρική ομάδα. Από την στιγμή που τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να παίζουν εδώ σε ορισμένα ματς, δίνουν ό,τι έχουν. Το απέδειξαν και σήμερα, υπερβάλλοντας εαυτούς».

To Top