ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Από την περιπέτεια του Βόλου, για μια νέα αρχή τον Ιανουάριο ο Ασλανίδης

Ο Άρης… έστειλε τον Κυριάκο Ασλανίδη στον Βόλο, τον περασμένο Αύγουστο, ο νεαρός επέστρεψε τον Νοέμβριο και τώρα επιζητεί μια νέα αρχή τον Ιανουάριο.

Ένα μπέρδεμα στην αλληλογραφία μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΕΠΟ, είχε ως αποτέλεσμα να μην βγει το δελτίο του παίκτη και έτσι να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής και να ταλαιπωρηθεί για όλο αυτό το διάστημα.

Το οξύμωρο είναι ότι όταν αποχώρησε ως δανεικός από τον Άρη ήταν για να έχει παιχνίδια στα πόδια του, αν είχε παρουσία στα φιλικά, κάτι που δεν έγινε τελικά στην πράξη.

Ο παίκτης ήταν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη το τελευταίο διάστημα και, μετά το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο βρέθηκε στο γήπεδο, πάρθηκε η απόφαση να φύγει από τον Βόλο και να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ενσωματωθεί στις προπονήσεις των κίτρινων από την προηγούμενη εβδομάδα.

Πάντως, ο Ασλανίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ούτε και με την Κ19 και, γι’ αυτό, θα προπονείται στο Ρύσιο σίγουρα μέχρι τον Ιανουάριο, μέχρι να φανεί αν θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός ή θα παραμείνει Το δεύτερο ενδεχόμενο δεν είναι καθόλου απίθανο, δεδομένου ότι ο Άκης Μάντζιος πιστεύει στον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

To Top