“Όλοι στο πλευρό του Άρη για την 10η νίκη”!

Εμβόλιμη αγωνιστική περιλαμβάνει η τρέχουσα εβδομάδα για τη Volley League Γυναικών και ο Άρης υποδέχεται σήμερα τον Αίαντα Ευόσμου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Μίκρας, στις 19:30, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μία νίκη θα δώσει στην ομάδα του Γιάννη Τσαϊρέλη τη δυνατότητα να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αφού μετρά ήδη εννιά νίκες και μόλις μία ήττα.

Οι φίλοι του Άρη μπορούν να δώσουν το παρών άλλωστε, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

“Η ομάδα μας την 1 Δεκεμβρίου στις 19.30, αντιμετωπίζει στο κλειστό της Μίκρας τον Αία. Ένα παιχνίδι που η ομάδα μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της και να επιστρέψει στις νίκες. Η παρουσία όλων των φίλων της ομάδας μας είναι σημαντική και απαραίτητη. Σας περιμένουμε στο γήπεδο. Μαζί μπορούμε καλύτερα!” όπως αναφέρει το κιτρινόμαυρο τμήμα.

Ο Α.Σ. Άρης καλεί “τον κόσμο της ομάδας να δώσει το «παρών» στο κλειστό της Μίκρας, αμέσως μετά από την αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Ο.Φ.Η. (17:00) στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας και να «σπρώξει» τα κορίτσια του ΑΡΗ στη 10η νίκη στο πρωτάθλημα” όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

To Top