Από τη Νίκαια στο Χαριλάου… Ποιος είναι ο Παπαδόπουλος

Ο Νικαιώτης στην καταγωγή Σούλης Παπαδόπουλος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Προοδευτική το 1999 και λίγους μήνες αργότερα κάθισε στον πάγκο των «βυσσινί» στην Α’ Εθνική. Παρά τον υποβιβασμό, παρέμεινε και την επανέφερε στα μεγάλα σαλόνια το 2002. Έμεινε ως το 2004 και το καλοκαίρι ανέλαβε τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στην Κύπρο ο γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1967 τεχνικός δεν έκατσε πολύ, καθώς μετά τη συντριβή (6-1) από την Αλκή παραιτήθηκε. Στις 31 Ιανουαρίου 2005 ανέλαβε την Καστοριά και δύο ημέρες μετά αποχώρησε για προσωπικούς λόγους!

Αμέσως έπιασε δουλειά στον Πανηλειακό, αλλά παραιτήθηκε πριν το καθοριστικό ματς με τον Πανσερραϊκό. Στην Προοδευτική επέστρεψε το καλοκαίρι του 2005, όπου έμεινε ως το 2007, όταν οι «βυσσινί» υποβιβάστηκαν από τη Β’ Εθνική στη Δ’.

Ακολούθησε ο Βύζας Μεγάρων μόλις για δύο αγώνες. Από τον Οκτώβριο του 2007 έως τον Μάρτιο του 2008 εργάστηκε στον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου.

Έναν μήνα μετά προσελήφθη στον Πιερικό τον οποίο κράτησε στην κατηγορία. Έμεινε και την επόμενη χρονιά στην ομάδα της Κατερίνης, αλλά τον Απρίλιο του 2009 απολύθηκε.

Η αρχή της περιόδου 2009-10 τον βρήκε στο Αιγάλεω. Έπειτα από τρεις αγώνες χωρίς νίκη έφυγε για χάρη του Πιερικού, στον οποίο επέστρεψε τέλη Οκτωβρίου. Οδήγησε τους «ασπρόμαυρους» στα play off, έχασε την άνοδο και αποχώρησε.

Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 βρέθηκε στον Διαγόρα, αλλά τρία παιχνίδια μετά παραιτήθηκε για να πιάσει δουλειά στη Βέροια. Τέλη Ιανουαρίου, όμως έφυγε και από τη «Βασίλισσα του Βορρά»…

Στις 21 Μαρτίου γύρισε στον Πιερικό με τον οποίο έκλεισε τη σεζόν και το καλοκαίρι του 2011 «έχτισε» από την αρχή τους «ασπρόμαυρους». Τον Ιανουάριο του 2012 αποχώρησε, έπιασε δουλειά στην ΑΕΠ Ηρακλής, όμως στις 14 Μαΐου αντικατέστησε τον Γιώργο Χατζάρα στον πάγκο της ομάδας της Κατερίνης! Απέτυχε να τους βάλει σε τροχιά play off και το καλοκαίρι του 2012 προσελήφθη στον πάγκο της Δόξας Δράμας.

Τον Οκτώβρη του 2012 μετά από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα παραιτήθηκε από τους «Μαυραετούς» και ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου, από τον οποίο αποχώρησε έχοντας 3 νίκες και 8 ισοπαλίες. . Στην καριέρα του ως προπονητής μετρά περισσότερες από 350 παρουσίες στους πάγκους.

Πηγή: onsports.gr

To Top