Από τον Άρη στους Μπλέιζερς ο Τζαρόν Κάμπερλαντ

Παίκτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς για τις επόμενες 10 ημέρες έγινε ο Τζαρόν Κάμπερλαντ, λίγους μήνες μετά από το σύντομο πέρασμά του από τον Άρη.

Από τις ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη και ξανά πίσω στις ΗΠΑ, για να αναδειχθεί MVP στο Winter Showcase της G-League και να υπογράψει τα Χριστούγεννα συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς για τις επόμενες 10 ημέρες! Ο Τζαρόν Κάμπερλαντ ζει το όνειρό του, έστω και από… σπόντα καθώς η ομάδα του Πόρτλαντ έχει πέντε κρούσματα κορονοϊού, προς το παρόν όμως θα απολαύσει την εμπειρία και θα ελπίζει να μείνει στο NBA και μετά από την ολοκλήρωση αυτής της σύντομης συμφωνίας.

Ο Τζαρόν Κάμπερλαντ είναι ένας 24χρονος περιφερειακός που αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο Σινσινάτι από το 2016 έως το 2020 και έκτοτε βρίσκεται στην Αναπτυξιακή Λίγκα, στην οποία έχει φτιάξει πλέον το όνομά του. Πρόσφατα έγραψε 24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ στο παιχνίδι των Ντέλαγουερ Μπλου Κόουτς (ομάδα των Σίξερς) με τους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, με αποτέλεσμα να σηκώσει το τρόπαιο και να μοιραστεί με τους συμπαίκτες του το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κάμπερλαντ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, αποχώρησε όμως πολύ νωρίς, πριν προλάβει να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, καθώς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην Θεσσαλονίκη.

 

To Top