Γκέλα με… ρεκόρ για την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη

H «πρωταθλήτρια χειμώνα» Τράμπζονσπορ έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν με ισοπαλία, καθώς «κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στη 3η Μπασάκσεχιρ και διατήρησε τη διαφορά των 13 βαθμών. Βασικός ο Μπακασέτας, πέρασε ως αλλαγή ο Σιώπης.

Η Τράμπζονσπορ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της τουρκικής Super League με ισοπαλία, καθώς έμεινε στο 0-0 στη Τραπεζούντα κόντρα στη 3η Μπασάκσεχιρ.

Η πρωταθλήτρια χειμώνα «Τράμπζον» με το βαθμό της ισοπαλίας διατήρησε τη διαφορά των 13 βαθμών από τη «Μπασάκ» (46 έναντι 33), ενώ η 2η Κόνιασπορ, η οποία έχει 36 βαθμούς, αγωνίζεται τη Κυριακή (26/12) κόντρα στη Μπεσίκτας μέσα στην έδρα της.

Για τους γηπεδούχους ο Τάσος Μπακασέτας επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα μετά το παιχνίδι με την Αλτάι και μάλιστα αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Από την άλλη ο Μανώλης Σιώπης πέρασε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Τραπεζούντας «έκλεισε» τον πρώτο γύρο, έχοντας 14 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Η Τράμπζονσπορ σκόραρε 36 φορές στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ενώ έχει δέχτηκε 14. Με βάση τα τωρινά δεδομένα η ομάδα των Μπακασέτα – Σιώπη έχει τη καλύτερα επίθεση και τη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης! Ολοκλήρωσε με ρεκόρ τον πρώτο γύρο της Super Lig, έχοντας μαζέψει 46 βαθμούς (14-4-1). Καταρρίπτοντας σχετική επίδοση της Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση σε α’ γύρο του τουρκικού πρωταθλήματος.

To Top