Από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό ο Μασούρας

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Μασούρας, μετά την οριστική συμφωνία με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μεσοεπιθετικού, η μετακίνηση του οποίου θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος φέτος κάνει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης (4 γκολ σε 10 συμμετοχές), είναι ενεργό μέλος του Πανιωνίου από το 2014 (119 συμμετοχές / 15 γκολ), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηλυσιακό, κάνοντας πιο πολύ ηχηρές σεζόν που του χάρισαν την μεταγραφή του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Διακρίνεται για τα πλούσια αθλητικά του προσόντα, μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει είτε δεξιά είτε αριστερά, ενώ είναι και 8 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2019, όμως μετά από 4,5 χρόνια στην Πλατεία, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αλλάζει στέγη και γειτονιά για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο».

To Top