Από το κακό στο χειρότερο η Μπάγερν

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μπάγερν Μονάχου στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε ντροπιαστική ήττα μέσα στην έδρα της από την Γκλάντμπαχ για την 7η αγωνιστική της Bundesliga με το εμφατικό 0-3 και πλέον μετράει τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μπάγερν βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς -κάτω από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League με άλλα λόγια- και έχει από πάνω της τρεις ομάδες που ισοβαθμούν στους 14 βαθμούς (η μια εκ των οποίων είναι η Γκλάντμπαμ και οι Βέρντερ Βρέμης, Χέρτα οι άλλες δυο).

Μάλιστα, η Μπάγερν Μονάχου κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και έκτη αν η Λειψία νικήσει την Νυρεμβέργη αύριο ενώ πλέον απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Ντόρντμουντ που έχει 17 βαθμούς.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν σοκαριστικό για την Μπάγερν που βρέθηκε να χάνει με 0-2 μόλις στο 16ο λεπτό χάρη στα γκολ του Πλι στο 10′ και του Στιντλ στο 16′.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η Μπάγερν πίεσε για να μειώσει όμως αυτό όχι μόνο δεν έγινε ποτέ αλλά αντίθετα, ο Χέρμαν στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ για την Γκλάντμπαχ δίνοντας πανηγυρικό τόνο στο διπλό της.

To Top