Επική ανατροπή της Γιουνάιτεντ με ήρωα τον “τελειωμένο” Σάντσες!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στην… κόλαση όμως με επική ανατροπή και γκολ του Σάντσες στις καθυστερήσεις, πήρε σπουδαία νίκη (3-2) απέναντι στη μαχητική Νιουκάστλ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η Νιουκάστλ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε ονειρικό ξεκίνημα, καθώς μέσα σε τρία λεπτά (7′-10′) εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετικά κακή – για άλλη μια φορά – αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρέθηκε να προηγείται με 2-0, με τα γκολ των Κένεντι και Γιοσινόρι Μούτο που… χόρεψαν τους «κόκκινους διαβόλους» και έβαλαν δύσκολα στον Ζοσέ Μουρίνιο, που πάντως αποθεώθηκε από την εξέδρα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος έριξε στο παιχνίδι τους Φελαϊνί και Σάντσες για να δώσει… ζωή στην ομάδα του και τα κατάφερε, αφού η Γιουνάιτεντ «έπνιξε» τις Καρακάξες. Μέσα σε έξι λεπτά οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι, με τον Χουάν Μάτα να κάνει την αρχή στο 70′.

Ο Ισπανός με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα της Νιουκάστλ και μείωσε σε 2-1.Με την κατοχή μπάλας να έχει φτάσει στο 72-28% υπέρ των «κόκκινων διαβόλων».

Στο 76ο λεπτό ο Σμόλινγκ είδε τον Ντουμπράφκα να του λέει «όχι» σε σουτ μέσα από την περιοχή με τον Σλοβάκο να κάνει εκπληκτική απόκρουση και να κρατάει – προσωρινά – το 2-1. Ο Μαρσίαλ συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Πογκμπά, να δίνει πάσα με τακουνάκι (!) στον νεαρό Γάλλο που με δυνατό σουτ έκανε το 2-2.

Η επική ανατροπή για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, έγινε όπως παλιά στις καθυστερήσεις (92′), – Fergie time – με τον… τελειωμένο, Αλέξις Σάντσες, να παίρνει την κεφαλιά μπροστά από τον Σμόλινγκ μετά από πολύ ωραία σέντρα του Γιανγκ και να δίνει τη νίκη στους γηπεδούχους.

To Top