Από το -19 στο +23 ο Ολυμπιακός με το Περιστέρι (92-69)

Το Περιστέρι του Πεδουλάκη βρέθηκε ακόμη και στο +19 μέσα στο ΣΕΦ, αλλά μόλις… πάτησε γκάζι ο Ολυμπιακός του Μπλατ το παρέσυρε στο διάβα του και έφτασε στη νίκη με το 92-69.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν το Περιστέρι (92-69) και να φτάνουν στο 9-1 στη Basket League. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ παρουσίασε δύο πρόσωπα, έφτασε να χάνει ακόμα και με 19 πόντους στο πρώτο μέρος (19-38), όμως στη συνέχεια ανέβασε στροφές για να πετύχει μία άνετη νίκη. Κομβικό για την εξέλιξη του ματς ήταν το εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο του Ολυμπιακού (32-10), που έβαλε και τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα. Σε εξαιρετική κατάσταση βρέθηκε ο Αξέλ Τουπάν, που ουσιαστικά… γύρισε το ματς με μεγάλα σουτ, ενώ οι γηπεδούχοι πήραν μεγάλες βοήθειες από τους Βασίλη Σπανούλη και Ζακ ΛεΝτέι.

Σε ότι αφορά το Περιστέρι, η ομάδα του Αργήρη Πεδουλάκη ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος και έδειξε ότι θα παλέψει στα… ίσια για τη νίκη, όμως στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού. Ακόμα μία καλή εμφάνιση από τον Μπεν Μπεντίλ για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

To Top