Γιάνκοβιτς: “Αποδείξαμε ότι το θέλουμε πιο πολύ, σεβόμενοι πάντα την ιστορία και το μέγεθος του Άρη”

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Χολαργού κόντρα στον Άρη και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του βρίσκονται σε πολύ καλό ρυθμό και έχουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό μομέντουμ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αρχικά, ο φόργουορντ του Χολαργού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, ανέφερε: «Η νίκη επί του Άρη είναι προϊόν ομαδικού αποτελέσματος, ο καθένας έκανε στον τομέα του πολύ καλά την δουλειά του, είναι μια σημαντική επιτυχία για τον Χολαργό, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ γενικά, καθώς αυτές οι νίκες είναι που δημιουργούν καινούργιους παίκτες και φέρνουν νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ».

«Αντιπροσωπεύουμε μια καινούργια προσπάθεια με σκληρή δουλειά και επιμονή, θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα και τέτοιες νίκες είναι πολύ σημαντικές, όπως και για την διοίκηση είναι μια σημαντική επιτυχία, όμως τώρα προχωράμε παρακάτω» εξηγεί ο διεθνής φόργουορντ του Χολαργού.

Για τον βαθμό δυσκολίας της επιτυχίας, δεδομένου ότι η ομάδα του Λυκογιάννη επέστρεψε από το -17, επισήμανε: «Ήταν δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζαμε έναν μεγάλο αντίπαλο με ιστορία που ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Ο κόουτς μας είπε στα αποδυτήρια ότι είναι θέμα του ποιος θέλει πιο πολύ το ματς. Αποδείξαμε πως το θέλουμε πιο πολύ, σεβόμενοι πάντα την ιστορία και το μέγεθος του Άρη. Είναι μια μεγάλη νίκη μέχρι την επόμενη!».

Σύμφωνα με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς «είμαστε σε καλό ρυθμό, πραγματοποιούμε μια καλή πορεία και έχουμε ένα καλό μομέντουμ», αλλά αυτό δεν φτάνει για να έρθει η νίκη την επόμενη εβδομάδα κόντρα στο Λαύριο.

«Η προσέγγιση μας στο ματς αυτό πρέπει να είναι της λογικής ότι πρόκειται για παιχνίδι σωτηρίας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε άλλα ματς. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, αυτό το παιχνίδι με το Λαύριο θα δώσει αξία στις δυο εκτός έδρας νίκες που έχουμε κάνει ως τώρα, αλλά και γενικά στην πορεία μας ως ομάδα στο πρωτάθλημα. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία. Να είναι όλοι πάντα χαρούμενοι και με το χαμόγελο στο πρόσωπο».

To Top