Από Τρίτη τα σπουδαία για Σανκαρέ, Ούμπιντες

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται στον Άρη σε ότι αφορά τις υποθέσεις των Σανκαρέ και Ούμπιντες. Μετά και την τελευταία εξέλιξη και τον οριστικό υποβιβασμό Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας επανήλθε άμεσα στο προσκήνιο το θέμα των ποδοσφαιριστών που αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι από αυτές τις δύο ομάδες.
Σε ότι αφορά τον Άρη είναι γνωστό πως εδώ και καιρό παρακολουθεί διακριτικά τις περιπτώσεις των Καλιφά Σανκαρέ και Χαβιέ Ούμπιντες. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως και οι δύο παίκτες αποτελούν διακαείς πόθοι του Σάκη Τσιώλη, με τον οποίο είχαν άριστη συνεργασία πέρυσι έχοντας κοινή θητεία στην ομάδα του Βόλου, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι οι κίτρινοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους δυο παίκτες.

Από Τρίτη τα σπουδαία

Από την Τρίτη θα πρέπει να αναμένονται τα σπουδαία για τη Σούπερ λίγκα και τη συμπλήρωση των δύο ομάδων που θα πάρουν τη θέση της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου…
Η προσφυγή του Υπουργείου Πολιτισμού κατά της απόφασης με την οποία είχε μπλοκάρει το διοικητικό εφετείο την αντικατάσταση των δύο ομάδων εκδικάστηκε με την παρέμβαση και της Σούπερ λίγκας, αφού ο νομικός της σύμβουλος, Γιάννης Οικονομάκης, ζήτησε την επίσπευση της διαδικασίας έκδοσης απόφασης.
Στις τρεις πλευρές δόθηκε προθεσμία ώστε τη Δευτέρα να υποβάλλουν τις θέσεις του μέσω υπομνημάτων και την Τρίτη, το διοικητικό εφετείο θα συνεδριάσει εκ νέου, προκειμένου να εκδώσει την απόφασή του.

Ο ρόλος της ΕΠΟ  
Παράλληλα, θα πρέπει η ΕΠΟ να ξεκαθαρίσει το μέλλον όλων των ποδοσφαιριστών που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, αν δηλαδή θα έχουν το δικαίωμα να ενσωματωθούν άμεσα σε κάποια ελληνική ομάδα ή αν θα χρειαστεί να περιμένουν ως τον Ιανουάριο. 

Την ίδια ώρα την ανακοίνωση της ΕΠΟ για την απελευθέρωση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας αναμένουν στον Ολυμπιακό για να ολοκληρώσουν και τυπικά την απόκτηση του Βιθέντε Μόνχε, αλλά και του Γιάννη Ζαραδούκα.

To Top