Τρώνε οικογενειακά μεταξύ τους, δεν… «τρώγονται»!

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, μια και θα δώσει την ευκαιρία να γίνει ένα βήμα μπροστά σε ότι αφορά τη σύσφιξη σχέσεων και την εμπέδωση της οικογενειακής ενότητας της ομάδας.
Όπως σας αποκάλυψε το PRESSARIS, οι ποδοσφαιριστές του Άρη με κύριους εκφραστές τον Μιχάλη Σηφάκη και τον Νέρι Καστίγιο και την συμμετοχή όλων, πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν ένα γεύμα… ενότητας. Ο στόχος προφανής: να καθίσουν όλοι γύρω από το ίδιο τραπέζι και να αφήσουν μια και καλή πίσω τους τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν από τις βαθμολογικές απώλειες και την ένταση των αγώνων. Όπως σημείωναν άνθρωποι της ομάδας: «οι ποδοσφαιριστές επέλεξαν να λύσουν τα όποια θέματα τους, όπως πρέπει να κάνει μια οικογένεια».

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έδωσαν ραντεβού για σήμερα το απόγευμα σε ιδιωτικό χώρο που επιλέχθηκε προκειμένου να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, να φάνε μαζί και να συζητήσουν μακριά από την αγωνιστική πίεση και τις όποιες σκέψεις μπορούν να τους αποπροσανατολίσουν από τον κοινό στόχο: την επιστροφή της ομάδας στο δρόμο των επιτυχιών.

Κατά γενική ομολογία η διαχείριση αυτής της πρώτης κρίσης έδειξε ότι στον Άρη υπάρχουν αντανακλαστικά και δομές οι οποίες επέτρεψαν να επανέλθει γρήγορα η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

To Top