Απώλεια για την οικογένεια του Άρη…

Η οικογένεια του Άρη πενθεί για την απώλεια ενός ακόμη μέλους της…

Ο Κωνσταντίνος Δρίζης, από τους πιο πιστούς και ρομαντικούς φίλους της ομάδας των κιτρινόμαυρων, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 χρόνων, αν και πάλεψε γενναία με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Τo PRESSARIS εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Απώλεια για την οικογένεια του Άρη…

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του Άρη, θρηνώντας την απώλεια ενός πιστού φίλου της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Ο Χρήστος Ανδρεάδης, ένα από τα καλύτερα και πιο χαμογελαστά παιδιά έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του την γλυκύτατη σύζυγο του και δυο παιδιά, βυθίζοντας τους όλους σε απέραντη θλίψη.

Ο γνωστός και ως “Ιταλός”, ο οποίος μεταξύ άλλων συμμετείχε και σε εκπομπές του Yellow Radio, θα βρει τα κιτρινόμαυρα αδέλφια του στην γειτονιά των αγγέλων, εκεί ψηλά στον παράδεισο…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Απώλεια για την οικογένεια του Άρη…

Ένας μαχητής της ζωής, ένας πιστός και ρομαντικός φίλος του Άρη δεν είναι πια κοντά μας.

Ο Άγγελος Χρόνης, γέννημα-θρέμμα Χαριλιώτης, έφυγε πολύ νωρίς από την ζωή, αφήνοντας πιο φτωχή την οικογένεια του Άρη.

Ο Άρης ήταν η ίδια του η ζωή, τον υπηρέτησε πιστά με αξιοπρέπεια και ανιδιοτελή αγάπη… Μέλος του συλλόγου επί σειρά ετών, ένας πραγματικά ενεργός και ευαίσθητος φίλος του Άρη.

Είμαστε σίγουροι ότι εκεί στην γειτονιά των αγγέλων που θα βρίσκεται δεν θα πάψει να παρακολουθεί με την ίδια θέρμη και την ίδια αγάπη την ομάδα του, τον Άρη.

Άγγελε, καλό παράδεισο… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει

Απώλεια για την οικογένεια του Άρη

Μια σημαντική απώλεια για την οικογένεια του Άρη. Ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά, αλλά πάνω από όλα την ψυχή του στον Άρη, “έφυγε” από τη ζωή.

Ο λόγος για τον θρυλικό Σαράφο ή κατά κόσμο Σεραφείμ Φιλιππόσογλου, ο οποίος αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου των “Ιερολοχιτών” και αναπόσπαστο κομμάτι της αρειανής οικογένειας.

Οι παλαιότεροι τον θυμούνται να έχει τα τσιμέντα του Χαριλάου και τη θύρα 1 σαν δεύτερο σπίτι του…

 Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη στις 16:30 στα νεκροταφεία Θέρμης, ενώ για όσους επιθυμούν να παραβρεθούν και να τιμήσουν τη μνήμη του, λίγο νωρίτερα θα αναχωρήσει λεωφορείο έξω από τα γραφεία του συνδέσμου στη Λεωφόρο Στρατού.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…

To Top