Απών ο Νέιμικ, σκέψεις να κάνει ένεση για να παίξει!

Ο Ντρου Νέιμικ έμεινε και σήμερα εκτός δράσης. Δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα, που οφείλονται στην δισκοκήλη που τον ταλαιπωρεί εδώ και κάποιες μέρες. Ενδεχομένως ο Αμερικανός να κάνει ένεση αύριο για να παίξει με την ΑΕΚ!

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα (18/5). Αρχικά οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ και ακολούθησε προπόνηση. Πέραν του Όγκο Αντεγκμπόγιε, απών απ’ αυτήν ήταν ο Άντριου Νέιμικ. Ο 30χρονος σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και πιθανώς αύριο να κάνει ένεση πριν από τον αγώνα, για να φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Καραθανάση, πήραν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα.

Τη 12άδα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Γιάννης Καραθανάσης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Τσιάρας, Άντριου Νέιμικ, Κώστας Χαρίσης, Βασίλης Σίμτσακ”.

To Top