“Φανταστείτε να ισοφαρίζαμε εμείς και να ήταν ο Αρης στο 0-0…”

Για τον χθεσινό αγώνα της Δόξας με τον Πανσερραϊκό, αλλά και συνολικά για το πρωτάθλημα τοποθετήθηκε  ο σέντερ φορ της δραμινής ομάδας Χρήστος Αθανασιάδης.

Αναλυτικά τι είπε στο “Μετρόπολις”

Αρχικά τοποθετήθηκε για το χθεσινό ματς:

 «Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Είχαμε κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε και θα μπορούσαν να υπάρχουν και τα τρία αποτελέσματα. Εμείς δεν παίξαμε για τον Αρη και τον Πανσερραϊκό, αλλά τη Δόξα Δράμας ,που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

 Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Πανσερραϊκό:

 «Ο πρωταθλητής κρίνεται από τις λεπτομέρειες, αλλά και από τη ρέντα. Ίσως ήταν γραφτό να βγει ο Πανσερραϊκός. Εννοείται ότι ήταν δίκαιοι πρωταθλητές, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά για το χθεσινό παιχνίδι θα μπορούσε να έρθουν και τα τρία αποτελέσματα».

 Για τον Αρη και την πορεία του:

 «Ο Αρης είχε το μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας, αλλά η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ στο ποδόσφαιρο, δεν το απέδειξε αυτό ο Αρης. Είχε πολλές απώλειες βαθμών, ακόμη και το χθεσινό παιχνίδι είναι ενδεικτικό του να καταλάβει κανείς. Φανταστείτε να ισοφαρίζαμε εμείς και να ήταν ο Αρης στο 0-0. Είναι δύσκολο για τον κόσμο, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή».

 Για το ότι ο Αρης έχασε το πρωτάθλημα από την ήττες από τη Δόξα:

 «Ήμασταν πολύ καλοί και στα δύο παιχνίδια. Εκείνο το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για τον Άρη, δεν ήμασταν αμελητέα ποσότητα. Το παιχνίδι στη Δράμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήματσαν εμείς λίγο πιο τυχεροί και ικανοί και κερδίσαμε.,Ο Αρης δεν είδαμε να παίζει ιδιαίτερο ποδόσφαιρο ακόμη και τα νικηφόρα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και αυτές έκριναν τον πρωταθλητή».

 Για το αν ήταν ντεσαβαντάζ για τον Αρη ότι δεν έγινε από την αρχή σωστός προγραμματισμός:

 «Αν για τον Αρη υπήρχε το ντεσαβαντάζ αυτό, φανταστείτε για τη Δόξα που έκανε την πρώτη συγκέντρωση την Τετάρτη και έπαιξε πρωτάθλημα την Κυριακή. Αν είχε κάνει από την προγραμματισμό θα ήταν συνδιεκδικήτρια του τίτλου».

To Top