«Απ’ την… Οδύσσεια, στον… εφιάλτη ο Χαβίτο»

Αναφορά στον Ισπανό μέσο του Ολυμπιακού και στην πτωτική πορεία που έχει πάρει η καριέρα του τους τελευταίους μήνες, κάνουν οι συμπατριώτες του.

Μια διαπίστωση που είχε σημειώσει πριν μερικές μέρες το PRESSARIS.
«Αυτό που υποτίθεται ότι θα ήταν το απόγειο της καριέρας του, μετατρέπεται μέρα με την ημέρα σε εφιάλτη για τον Χαβίτο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η “La Voz de Galicia” για να τονίσει: “Ο Χαβίτο έγινε γνωστός χάρη στις εμφανίσεις που έκανε στον Άρη. Έπαιξε σε 168 ματς από το 2006 μέχρι τον Ιανουάριο του 2010 και ήταν παίκτης-κλειδί στην πορεία της ομάδας στην Ελλάδα και τις εμφανίσεις που έκανε στην Ευρώπη. Μάλιστα, είχε σκοράρει στα ιστορικά παιχνίδια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης απέναντι στη Σαραγόσα και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έγινε καλύτερος υπό τις οδηγίες του Έκτορ Κούπερ, ο οποίος ήταν προπονητής του Άρη για δύο χρόνια”.

«Αφού ξεπέρασε την Οδύσσεια που έζησε στην Λα Κορούνια, η επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ακουγόταν ως μια σπουδαία ευκαιρία. Αλλά με την ομάδα της Αθήνας, έχει πάνω από 10 μήνες να αγωνιστεί σε επίσημη διοργάνωση, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα 20 λεπτών», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, το οποίο, βέβαια, έχει την ανακρίβεια σχετικά με το χρονικό διάστημα στο οποίο φοράει τα «ερυθρόλευκα» ο Χαβίτο.

«Ο Χαβίτο δεν υπολογίζεται απ’ τον Βαλβέρδε που τον έχει χρησιμοποιήσει μόνο για 20 λεπτά, ως αλλαγή σε ένα ματς. Απλά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο εναντίον του Εργοτέλη, για να αντικαταστήσει τον Νταβίντ Φουστέρ. Παίκτες όπως ο Τζιμπούρ, ο Πάντελιτς, ο Φετφατζίδης και ο… βετεράνος Ιμπαγάσα έχουν το… μονοπώλιο στην επίθεση. Την ίδια στιγμή ο Χαβίτο περιμένει να ξεκινήσει ως βασικός σε παιχνίδι του ελληνικού κυπέλλου και να ανοίξει ένα… παράθυρο προς την επιστροφή του στον ρόλο του ποδοσφαιριστή», καταλήγει το δημοσίευμα.

To Top