Όλα ανοιχτά για τον αντικαταστάτη, «αγκάθι» το οικονομικό

Ο Άρης, όπως όλα δείχνουν από το απόγευμα της Δευτέρας θα βρεθεί για μια ακόμη φορά στη δυσάρεστη θέση να αναζητήσει την ενδεδειγμένη λύση για τον πάγκο της ομάδας. Όλοι είχαν πιστέψει ότι στο πρόσωπο του Σάκη Τσιώλη βρήκαν τον προπονητή των επόμενων χρόνων, στον οποίο θα μπορούσαν να εμπιστευτούν την ομάδα, αλλά στην πράξη τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Η διοίκηση των κίτρινων ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, εφόσον επικυρωθεί και τυπικά το διαζύγιο με τον 52χρονο προπονητή, μόνο που τα πράγματα δεν παρουσιάζονται ρόδινα… Και οι βασικοί λόγοι είναι ότι πάντα τέτοια εποχή οι λύσεις είναι περιορισμένες, υπάρχει η πίεση του χρόνου και κυρίως η οικονομική κατάσταση αποτελεί ένα σημαντικό εμπόδιο.

Ήδη η διοίκηση του Άρη έχει κάνει σημαντικές οικονομικές θυσίες και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να κάνει μια ακόμη οικονομική υπέρβαση σε καιρούς δύσκολους…

Από και πέρα, είναι όλα ανοιχτά για τον αντικαταστάτη του Τσιώλη, με την προϋπόθεση ότι δεν αλλάξει κάτι ανάμεσα στις δυο πλευρές. Τα ονόματα των Όγιος και Μπάγεβιτς έχουν σύρει τον… χορό των φημών (χωρίς κάποια επίσημη αντίδραση), ενώ και αυτό του Λάουντρουπ διαψεύστηκε από επίσημα χείλη…

Από σήμερα, προέκυψε και το όνομα του Χάβι Γκράθια, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου!

Στην Αλκμήνης επικρατεί η εντύπωση ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή ο προπονητής που μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα από τον Σάκη Τσιώλη και να αναστρέψει την κατάσταση.

Η λύση από το εξωτερικό θα προτιμηθεί, με όλα τα συν και τα πλην που μπορεί να έχει. Η προτίμηση στην ισπανική και γενικότερα λατινική αγορά είναι υπαρκτή.

Η κατάσταση θα ζυγιστεί με πολλή προσοχή. Υπάρχει ο αγώνας του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό και μετά η διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι αρκετά πιθανό το Σάββατο να υπάρξει υπηρεσιακός προπονητής, με τον προπονητή της Κ-20 Νίκο Πασσιαλή να είναι ο επικρατέστερος. Όλες αυτές οι σκέψεις θα ωριμάσουν στο μυαλό των διοικούντων πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

To Top