Αρίμπας: «Γιατί χάλασε η μεταγραφή μου στον Άρη»

aribas

Το τι πήγε… στραβά και δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του στον Άρη σχολίασε ο Αλεχάντρο Αρίμπας.

Όπως σημείωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό COPE της Ισπανίας η μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους» δεν ολοκληρώθηκε λόγω κάποιων λεπτομερειών, αν και είχε ήδη βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά!

Για το τι συνέβη: «Κι εγώ και η ομάδα (σ.σ. Οβιέδο) είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε μαζί. Η πιθανότητα του Άρη εμφανίστηκε και ήταν συμφέρουσα και για το κλαμπ και για μένα. Δεν πραγματοποιήθηκε όμως και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν το ψάξαμε, απλά προέκυψε».

Για το ταξίδι στην Ελλάδα: «Ναι πήγα εκεί. Για κάποιες λεπτομέρειες η μεταγραφή δεν έγινε. Ούτε εγώ ούτε η ομάδα ψάχναμε τρόπο να φύγω πριν προκύψει αυτό. Απλά το ενδεχόμενο ήταν καλό για όλους».

Γιατί χάλασε η μεταγραφή: «Εξαιτίας λόγω κάποιων λεπτομερειών στο συμβόλαιο, τελικά δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Δεν υπήρχαν εγγυήσεις στο συμβόλαιο. Οι μάνατζέρ μου κι εγώ καταλάβαμε ότι δεν μας δινόταν κάποιες εγγυήσεις και αποφασίσουμε να το «χαλάσουμε». Υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις που ζητούν οι ομάδες και οι παίκτες. Αν αυτές οι εγγυήσεις δεν εκπληρωθούν, τότε δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει η μεταγραφή».

To Top